L’Atlètic i el Terrassa guanyen i l’Egara empata a la lliga masculina

L’Atlètic ha batut el Tenis per 2 a 1 i el Terrassa a domicili al Jolaseta per 1 a 5

Pepe Cunill, en una acció del matx inaugural de la lliga, al Josep Marquès / LLUÍS CLOTET

Bon inici de lliga per als conjunts terrassencs. L’Atlètic s’ha imposat al Josep Marquès per 2 a 1 al Tenis i el CD Terrassa ha batut a domicili el Jolaseta per 1 a 5. El Club Egara no ha pogut passar de l’empat a dos a casa contra el FC Barcelona.

Els de Can Salas s’han imposat per la mínima (2-1) en un partit molt treballat davant de la seva afició. Per bé que els càntabres s’han posat per davant en el marcador, un gol de penal-córner de Pol Cabré-Verdiell ha servit per empatar, mentre que Guiu Corominas ha establert el 2 a 1 definitiu.

També li ha tocat patir al Club Egara, que ha acabat empatant després d’un 0 a 2 en contra del Barça i ha sumat no més un punt. Al segon quart, els visitants Kentano Fakuda i Sebastián Wolansky de penal han situat un sorprenent 0 a 2 a l’electrònic del Pla del Bon Aire. Nil Trujillo ha retallat distàncies de penal-córner abans del descans. En idèntica jugada ha empatat a dos gols Bruno Ávila al minut 50.

Golejada del CD Terrassa a Getxo

Per la seva banda, el CD Terrassa ha assolit una victòria còmoda a Getxo amb un “hat-trick” del seu davanter Pau Petchamé, que ha anotat els tres primers gols del matx abans del descans. A la represa, Alejandro Pagadigorria ha fet l’1 a 3 per als bascos, però Enric Miralles i Edu de Ignacio-Simó han ampliat la golejada fins a l’1 a 5 definitiu.