Esports

Renovació i il·lusió: una nova etapa al Club Egara

Amb relleu a la banqueta i diverses baixes importants, els egarencs enceten la temporada amb joventut i optimisme

Amb cares noves i bones sensacions després d’aixecar de nou el títol del Campionat de Catalunya, l’Egara lluitarà per tornar a obtenir el bitllet per a la “final-four” i, per què no, guanyar la lliga. És cert que ha perdut peces importants, però el conjunt terrassenc arriba a l’inici de la competició amb confiança i amb un nou entrenador que està implementant noves dinàmiques i conceptes diferents en el joc. Andrew Wilson ha tornat al club on va arribar amb 20 anys i es va formar com a tècnic.

L’Egara haurà d’afrontar la temporada 24-25 sense una de les seves peces clau, el migcampista Xavi Gispert, que marxa a la lliga australiana.També són baixa de l’equip el capità Pep Novell, Albert Pérez, Àlex Gil i Pol Gispert. A banda de jugadors de categories inferiors, l’Egara ha incorporat a les seves files el davanter Jordi Farrés, que torna al club després de quatre temporades.

A priori, l’Egara no hauria de patir per obtenir els tres primers punts de la temporada. Diumenge a les 13 hores, els de Wilson es veuran les cares amb el FC Barcelona a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. La temporada passada, el conjunt terrassenc es va imposar amb claredat als blaugranes en els dos enfrontaments directes (4-1 i 2-6).

L’inici de lliga, però, no sembla tan còmode. En aquest sentit, en la segona jornada haurà de viatjar a Santander per enfrontar-se al Tenis, que la temporada passada va guanyar-se un lloc en la “final-four”. En el següent compromís, rebrà al Polo, l’actual subcampió.

ANDREW WILSON

“Aspirem a guanyar campionats”

Com valora el potencial de la plantilla? Tenim un equip jove i molt obert a adaptar-se a noves dinàmiques i conceptes. De moment, estan fent un bon treball i ja s’ha vist al Campionat de Catalunya. La seva joventut fa que encara hagin de madurar i aprendre a gestionar millor cada moment. Tot i això, parteixen d’una bona base perquè tenen molt ben assimilat l’ADN del club.

Quina és la seva perspectiva sobre la competència a la lliga aquest any? L’Egara aspira a guanyar campionats nacionals i continentals, i enguany no serà menys. Per tant, lluitarem per competir al màxim contra els equips de la part alta.

Com valora els primers compromisos? M’agrada, perquè haurem de passar per tres situacions diferents en les tres primeres jornades. Primerament, rebem al Barça, un equip sòlid defensivament, però sense gaire potència ofensiva. Després tindrem un viatge llarg per enfrontar-nos al Tenis. Serà una prova de foc. També competirem a casa contra un dels favorits: el Polo.

Quins equips veu favorits per guanyar la lliga? Lògicament, no ens podem oblidar del Polo, Club de Campo i Júnior. També cal tenir en compte el Tenis, que la temporada passada es va classificar per a la ”final-four” i haurem de veure com està enguany.

To Top