Esports

El Terrassa FC rep un Europa necessitat

Chus Trujillo no es refia gens d’un rival que qualifica de conjunt “agressiu i amb les idees molt clares”. El central John Neeskens i el davanter Jordi Cano tornaran diumenge a l’Olímpic

El davanter Aythami Perera i el porter Marcos Pérez, al túnel de vestidors / LLUÍS CLOTET

Donar continuïtat al bon inici de temporada que està protagonitzant és l’objectiu del Terrassa FC davant la visita del CE Europa diumenge a les 18 hores a l’Estadi Olímpic. “No em refio gens de l’Europa ni del seu inici de temporada. He vist els dos partits i els resultats no reflecteixen que són un molt bon equip”, ha assenyalat aquest divendres en roda de premsa l’entrenador del Terrassa FC, Chus Trujillo, que va afegir. “L’Europa és un equip agressiu i amb les idees molt clares. Es tracta d’un rival cridat a estar a dalt. Només portem dues jornades i no es poden extreure encara conclusions. Estic convençut que no ens ho posaran gens senzill”.

Mentre que el Terrassa es va estrenar empatant a casa amb l’Elche Ilicitano i imposant-se diumenge passat per 1 a 3 al camp del filial del Mallorca, els graciencs encara no coneixen la victòria. A la primera jornada van perdre per 3 gols a 1 davant de l’Atlético Baleares, que acaba de baixar de Primera Federació, mentre que diumenge passat no van passar de l’empat al Nou Sardenya davant la Peña Deportiva d’Eivissa. Acumula un sol punt, per quatre d’un Terrassa FC que es troba en la quarta posició i vol mantenir-se, encara moltes setmanes més, en les posicions de promoció.

Doble retorn

El partit de diumenge a l’Olímpic serà especial per a dos exfutbolistes del Terrassa FC que militen des d’aquesta temporada a les files del conjunt barceloní. Es tracta del central John Neeskens i del davanter Jordi Cano, que es retrobaran amb alguns dels que van ser els seus excompanys i també amb els aficionats.

L’entrenador canari del Terrassa FC confia que demà es vegi un equip reconeixible, que pressioni i generi ocasions de gol. En aquest sentit, es va mostrar molt satisfet del compromís que estan mostrant els seus futbolistes. “Tenim 22 jugadors. I tots són molt bons i diferents. Com es va veure en el primer partit de lliga a casa, la gent que va sortir des de la banqueta ens va aportar moltíssimes coses. Qualsevol d’aquests futbolistes pot ser titular”, va dir.

To Top