Esports

L’Atlètic inicia la lliga amb una revolució a la plantilla

Amb un nou tècnic que coneix bé la casa, els de Can Salas busquen la regularitat per tornar a assolir la “final-four”

La temporada passada, a l’Atlètic se li va esfumar aviat el somni de la lliga, ja que va acabar cinquè en la fase regular i no va disputar la “final-four”. Enguany, els de Can Salas volen establir-se des de les primeres jornades en la part alta de la classificació. Hauran de lluitar pels seus objectius amb un nou “staff” i una plantilla totalment renovats. Els aficionats tenen motius per il·lusionar-se: el nou tècnic, Roger Pallarols, ja sap el que és triomfar al club.

La plantilla ha patit canvis importants. En aquest sentit, han penjat l’stick fins a tres icones: Marc Calzada, Ignasi Torras i Marc Sallés. D’altra banda, peces clau com Pau Cunill i Marc Vizcaino marxen fora. Per contrarestar-ho, l’Atlètic confiarà en la seva prestigiosa pedrera i en un nou fitxatge, l’internacional argentí Fede Monja.

El primer compromís de lliga serà una prova de foc. Els de Can Salas rebran al Tenis, l’equip que va arrabassar-li la temporada passada la classificació a la “final-four”. El matx es disputarà aquest diumenge a les 11 hores al Josep Marquès.

ROGER PALLAROLS

“Estem marcant les noves bases”

Com se sent després del seu retorn a casa? Molt content, i amb ganes d’encetar aquesta segona etapa, amb molts canvis en la plantilla i nous reptes.

Com valora la plantilla d’enguany? Hem patit baixes importants, però l’Atlètic té la millor pedrera i hem pujat al primer equip alguns joves que ens ajuden a tenir una plantilla competitiva. A més, tenim jugadors internacionals. Tinc confiança plena en els meus.

Quin objectiu es marquen per a aquesta temporada? La lliga és una travessia de llarga distància, i encara estem marcant les noves bases de l’equip. Ara mateix, estem construint un nou sistema i hi ha molt marge per a millorar. Tot i això, l’objectiu principal és estar a dalt i classificar-nos per a la “final-four”.

Quina és la seva perspectiva sobre la competència a la lliga? Penso que estarà tot molt obert fins al final, amb una igualtat màxima entre Polo, Club de Campo, Atlètic i Egara. Lògicament, també hem de tenir en compte el Júnior, el CD Terrassa i el Tenis, que la temporada passada va sorprendre classificant-se per a la “final-four”.

Com afronta la primera jornada, precisament contra el Tenis? Nosaltres ens ho prenem com una final. És un dels partits marcats en vermell en el calendari.

To Top