Esports

A fer bons els tres punts de Mollerussa

Celebració del gol davant del Mollerussa / marc elvira - san cristóbal

El San Cristóbal rep diumenge a les 12 hores al municipal de Ca n’Anglada la visita d’un Peralada que a la primera jornada va empatar sense gols davant del filial del Girona. El conjunt que prepara Cristian García ha de fer bona la victòria de diumenge passat per 0 a 1 al camp del Mollerussa sumant els tres punts davant la visita d’un Peralada que es presenta com un dels rivals més complicats del grup. El matx suposarà l’estrena dels de Cristian García davant la seva afició.

“Segur que es veurà un partit molt equilibrat. El que cometi més errades acabarà perdent”, assegura el preparador terrassenc de cara al matx d’aquesta segona jornada de lliga. I afegeix: “Com tots els rivals, el Peralada ens posarà les coses molt complicades. Però nosaltres ens hem de centrar en nosaltres mateixos. Hem d’anar millorant partit a partit. Vam començar la lliga amb una victòria i intentarem sumar la segona a casa”.

Jordi Ranera, baixa

Els parroquials afronten l’encontre de diumenge amb l’única baixa del davanter Jordi Ranera. Els parroquials recuperen, però, tres jugadors: Ricki, que estava sancionat, i els defensors Max Llovera i Joan Cervós, concentrats amb Andorra.

To Top