Esports

El Terrassa FC, segon al Torneig d’Històrics

L’equip que entrena Issam El Azzouzi va perdre per 2 a 0 davant del CE Mataró a la final disputada al municipal del Guinardó. Yas i Agui van ser les golejadores de l’encontre

Una acció del duel entre el Terrassa i el Mataró, disputat al municipal del Guinardó / thistorics

L’equip femení del Terrassa FC es va proclamar subcampió del Torneig d’Històrics en perdre per 2 gols a 0 contra el CE Mataró en la final disputada al municipal del Guinardó. Es tracta del tercer subcampionat per al conjunt que entrena Issam El Azzouzi, que ha participat quatre vegades en el torneig que organitza des de l’any 2018 el FC Martinenc.

En una final en la qual el conjunt de la capital del Maresme, que participava per primera vegada en aquest torneig, va gaudir de més i millors oportunitats de gol, les terrassenques van donar la cara en tot moment. El matx va estar obert fins al final. Les terrassistes van poder empatar en els darrers instants, però el Mataró va rematar la feina a la contra. Les groc-i-negres agafen el testimoni del Martinenc, que va ser el campió de la passada edició.

Va començar la final amb un lleuger domini del CE Mataró davant d’un Terrassa FC que es defensava de manera molt seriosa i intentava aprofitar algun llançament des de fora l’àrea per tal de generar perill. Al minut 17, la jugadora del Mataró Caste va estavellar un xut al travesser de la porteria defensada per Xènia. Al minut 40 va arribar el primer gol del matx. Male es va escapar per la dreta i va assistir a Yas, que va rematar a porteria. Xènia va refusar, però la pròpia Yas va aprofitar el refús per establir l’1 a 0.

Va reaccionar el Terrassa amb dues oportunitats consecutives de Carla Sánchez i Bet, però la portera Mar va evitar l’empat.

Insistència terrassista

Les terrassenques van buscar l’empat en tot moment a la represa, però les mataronines van ser superiors, van saber connectar bé amb les seves extrems i van generar més perill. El 2 a 0 era més a prop que l’empat. Ja en temps de descompte, Agui va certificar el triomf del Mataró en un bon xut de vaselina.

El Terrassa FC es va classificar per a la final després de golejar per un contundent marcador de 9 a 0 al conjunt barceloní del Sants i de batre per 1 a 0 el Sant Cugat en el seu triangular.

L’estrena a la lliga serà el diumenge 22

El primer equip femení del Terrassa FC debutarà a la lliga de Preferent femenina d’aquí a 11 dies, el diumenge dia 22 de setembre. Rebrà a les 17.30 hores el conjunt gironí del Porqueres. La resta de rivals de les terrassenques són els següents: FC Barcelona “C”, Sant Cugat, Pallejà, Girona FC, EE Guineueta, FFB Reus, Europa “B”, AE Santa Susanna, EF Mataró, Llerona, Penya BB La Roca, Pontenc, Sant Gabriel i Cerdanyola.

To Top