Esports

Sarai Gascón tanca els Jocs amb una setena posició en 4×100 lliure mixtos

Marxa de París havent participat en una de les 15 medalles assolides per l’equip espanyol, que s’ha classificat vuitè en natació

La nedadora terrassenca Sarai Gascón acumula 9 medalles paralímpics en els cinc Jocs en els quals ha pres part / paralimpicos.com

Setena posició per a la nedadora terrassenca Sarai Gascón en la prova del seu comiat dels Jocs Paralímpics de París 2024. La nedadora del CN Terrassa ha pres part aquest dissabte a la piscina del La Défense Arena en la darrera cursa del programa de natació, el relleu de 4×100 lliure mixtos de 34 punts.

Tot i tenir el tercer millor registre dels vuit finalistes, el combinat espanyol ha finalitzat setè amb un temps de 4’10″99. La medalla d’or, amb rècord mundial inclòs, se l’ha adjudicat Itàlia amb un temps de 4’01″54, seguida d’Austràlia (4’01″90) i els Estats Units, que s’han penjat el bronze (4’04″70).

L’encarregada de llançar el relleu espanyol ha estat Nahia Zudaire, seguida d’Ariel Schrenck. Sarai ha nedat tercera amb un temps d’1’04″08. Ha tancat la posta Íñigo Llopis.

L’equip espanyol de natació tanca la seva participació a París 2024 amb un botí de 15 medalles: dos ors, quatre plates i nou bronzes. Espanya s’ha classificat en vuitena posició en la competició de natació.

To Top