Esports

Natàlia Escot ja ha debutat amb el Barça

La davantera terrassenca de 17 anys ha participat en dos dels quatre amistosos del primer equip aquesta pretemporada i dissabte s’estrenarà a la lliga amb el filial

L’egarenca Natàlia Escot ha fitxat aquest estiu pel FC Barcelona. Jugarà al filial, però ja ha vestit la samarreta del primer equip / FC BARCELONA

D’aquí a dos mesos, la futbolista terrassenca Natàlia Escot arribarà a la majoria d’edat. Aquest estiu, encara amb 17 anys, ha debutat ja amb el primer equip del FC Barcelona. A les ordres de Pere Romeu, l’exfutbolista del Levante Las Planas ha participat en dos dels quatre partits de pretemporada que ha disputat el conjunt blaugrana. El primer va ser a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Montpelier francès, un matx que el Barça es va anotar per un còmode marcador de 5 gols a 0.

El segon va ser durant la gira nord-americana de les blaugranes. Escot va disputar l’últim quart d’hora del duel entre el Barça i el Trinity FC, que va acabar amb una golejada per 0 a 6 de les catalanes a l’estadi Cotton Bowl de la ciutat de Dallas. Va acabar compartint equip amb estrelles mundials del nivell d’Ingrid Syrstad Engen, Fridolina Rolfö, Caroline Graham Hansen, Mapi León, Keira Walsh, Ewa Pajor o Jana Fernández.

Per bé que es va incorporar més tard que les futbolistes del primer equip al “tour” del Barça femení pels Estats Units, Natàlia Escot va poder viure l’experiència en tota la seva intensitat. No va signar tants autògrafs com les jugadores consagrades de la plantilla, que ho han guanyat tot, com Aitana Bonmatí o Alexia Putellas, però només el fet de poder conviure i entrenar amb elles i formar part de les alineacions del primer equip va suposar per a la jove futbolista terrassenca tota una experiència.

La davantera terrassenca, en un amistós d’aquesta pretemporada / fc barcelona

A fer-se un lloc

No s’ho va pensar dues vegades la davantera de Terrassa, que ja ha estat internacional en categories inferiors, quan va rebre l’oferta del FC Barcelona. Ja sap què és debutar a la Liga F. Ho va fer amb l’equip on ha jugat les dues darreres temporades, el Levante las Planas. I no descarta tornar-hi a jugar enguany alguns minuts. De moment, però, el seu lloc és al conjunt filial del Barça, on haurà de demostrar amb el seu rendiment que té el talent suficient per esdevenir, més aviat que tard, una de les fixes a les alineacions de la primera plantilla del FC Barcelona.

Per bé que ha pogut gaudir de l’experiència de fer la pretemporada amb la primera plantilla, la davantera ha fitxat per jugar al conjunt filial, que milita a la Primera Federació, la categoria de plata del futbol femení espanyol.

Per a Natàlia Escot, el primer partit oficial com a blaugrana arribarà dissabte al camp del Villareal, on el Barça “B” debutarà a les 18 hores a la lliga de Primera Federació femenina. En aquesta competitiva categoria, l’egarenca s’haurà d’enfrontar als filials del Real Madrid i de l’Atlético de Madrid.

To Top