Esports

Els esportistes locals entren en competició a París 2024

El fondista del CN Terrassa Jacobo Garrido nedarà la primera prova, els 400 lliure S9 i Jordi Ruiz debutarà en bàsquet contra Estats Units

Jacobo Garrido té moltes possibilitats de penjar-se una medalla avui en els 400 lliure S9

Per bé que falten encara sis dies per a l’estrena de la nedadora terrassenca Sarai Gascón en aquests Jocs Paralímpics de París 2024, un dels seus companys del CN Terrassa, el fondista gallec Jacobo Garrido té moltes possibilitats de penjar-se una medalla en la final dels 400 metres lliure de la categoria S9 que es nedarà aquest dijous a les 17.30 hores a la piscina del La Défense Arena de la capital francesa, la mateixa que va acollir les proves de natació dels passats Jocs Olímpics de París.

Garrido figura entre els favorits en aquesta distància dels 400 lliure, la prova en la qual té més opcions de fer medalla. No en va, el corunyès de 22 anys és el vigent campió del món d’aquesta distància i es va penjar la medalla de plata en el passat Campionat d’Europa.

A les 9.30 d’aquest dijous prendrà part a les sèries preliminars, primera presa de contacte per a aquest nedador que va arribar fa quatre anys al CAR de Sant Cugat i al CN Terrassa.
Aquesta mateixa setmana, concretament dissabte, també a les 17.30, tindrà lloc la final dels 100 metres esquena S12, on hi serà present el nedador reusenc del CN Terrassa Àlex Villarejo.

Bàsquet

L’altre terrassenc que entrarà aquest dijous en competició és Jordi Ruiz, que debutarà a les 16 hores en la competició de bàsquet en cadira de rodes. El jugador del Turinghia Bulls alemany s’estrenarà amb la selecció espanyola davant de la gran favorita per a l’or, la selecció dels Estats Units. Demà divendres a les 12.45 hores, en el segon partit de la primera fase, el rival serà Austràlia. El combinat que dirigeix Abraham Carrión tancarà la primera fase diuemnge a les 18.15 contra els Països Baixos. Els quarts de final seran dimarts. Les vuit seleccions participants estan ja classificades, però en els partits de la primera fase es decidiran els encreuaments.

To Top