Sis gols de Piralkova condueixen Espanya a quarts

Espanya tanca una immaculada primera fase i dijous jugarà els quarts de final

La waterpolista terrassenca del CN Terrassa Isa Piralkova, autora de sis dianes, ha estat la gran protagonista de la golejada de la selecció espanyola femenina júnior de waterpolo, que s’ha imposat aquest dimarts per 16 gols a 9 a Itàlia en el darrer partit de la primera fase de l’Europeu de la categoria que finalitzarà aquest diumenge a la capital croata, Zagreb. Les júniors espanyoles han tancat la primera fase amb tres victòries còmodes en tres partits, davant dels Països Baixos, Israel i Itàlia.

Estava en joc en aquest duel la primera posició del grup “B” i l’accés directe als quarts de final. Espanya els jugarà dijous a les 17.30 hores.

El combinat que prepara Mario García ha tornat a signar un primer quart extraordinari, amb un 6 a 1 que els ha posat molt senzilla la continuació. Espanya s’ha imposat per 4 a 3 al segon parcial i s’ha arribat al descans amb un resultat de 10 a 4.

A la represa, les espanyoles han sabut mantenir l’avantatge amb sengles parcials de 3 a 2 i 3 a 3 i han acabat imposant-se per set gols de diferència (16-9).