La selecció júnior femenina s’imposa als Països Baixos i a Israel a l’Europeu

La waterpolista terrassenca Isa Piralkova va anotar dos gols contra les neerlandeses i s’enfrontarà avui a les 10.30 contra Itàlia

Dues victòries en dos partits per a la selecció espanyola júnior femenina, que disputa aquests dies el Campionat d’Europa de la categoria a la capital croata, Zagreb. El combinat que entrena l’exjugador del CN Terrassa Mario García té a les seves files la waterpolista terrassenca Isa Piralkova, que es va proclamar aquest mateix mes d’agost campiona olímpica amb la selecció espanyola absoluta.

El combinat espanyol va debutar al grup “B” golejant per un contundent 14 a 8 la selecció dels Països Baixos. Piralkova va anotar dues dianes en aquest duel inaugural. Espanya va anotar-se el primer quart amb un clar 5 a 2 (amb un 3 a 0 de sortida amb gol de Piralkova inclòs) i al descans manava ja per 8 a 3. Després d’un tercer període equilibrat (3-3), la diferència es va mantenir en els cinc gols (11-6). No hi va haver sorpreses i el matx es va tancar amb un darrer parcial de 3 a 2 per a les espanyoles.

Duel clau contra Itàlia

Aquest dilluns, en un matx en el qual Piralkova ha descansat, el combinat de Mario García s’ha imposat per 16 gols a 6 a Israel. Ha arribat al descans amb un 10 a 4 favorable (5-1 i 5-3) i ha continuat ampliant l’avantatge amb un parcial de 4 gols a 2 i un altre de 2 a 0. Martina Claveria ha estat la màxima realitzadora amb cinc gols.

Les espanyoles tancaran aquest dimarts la primera fase amb el darrer matx del grup “B”. S’enfrontaran a les 10. 30 hores a la selecció italiana, que acumula també sis punts en dos partits. El guanyador s’assegurarà la primera posició del grup i l’accés als quarts de final.

Els quarts de final es disputaran dijous, les semifinals divendres i la gran final dissabte a les 20.30 hores.