Esports

L’egarenca Isa Piralkova debuta dissabte a l’Europeu júnior amb Espanya

Només dues setmanes després de proclamar-se campiona olímpica amb la selecció espanyola femenina de waterpolo en batre Austràlia a la final dels Jocs de París 2024, la waterpolista terrassenca Isa Piralkova disputarà, entre aquest dissabte i el dissabte 31 d’agost, el Campionat d’Europa júnior femení.

La jugadora del CN Terrassa forma part del conjunt espanyol que buscarà revalidar el títol de campiones d’Europa de la categoria. L’equip espanyol és l’actual campió de la competició, optant enguany a la tercer medalla d’or consecutiva. El torneig se celebrarà a la capital de Croàcia, Zagreb.

Piralkova completarà així una temporada rodona, després de ser una peça clau per al primer equip femení i ajudar a la selecció espanyola a assolir l’or olímpic a París. A Zagreb, les 14 jugadores nascudes entre els anys 2005 i 2008 competiran en el grup “B”. Tindran com a rivals a la priemra fase Itàlia, els Països Baixos i Israel.

D’altra banda, el combinat júnior masculí disputarà l’Europeu de la categoria entre els dies 1 i 7 de setembre a la ciutat búlgara de Burgas.

To Top