Esports

El San Cristóbal cau per 0 a 3 davant de l’Europa “B”

El conjunt parroquial, en el seu segon partit de preparació de la pretemporada, va perdre contra el filial del club gracienc de la Tercera Federació

El davanter parroquial Izuchi controla la pilota davant d'un jugador de l'Europa "B" / Marc Elvira - CP San Cristóbal

El San Cristóbal va perdre per 0 a 3 en el municipal de Ca n’Anglada en el seu segon encontre de preparació d’aquesta pretemporada. L’equip parroquial va caure contra un Europa “B” que va oferir una bona imatge i es va mostrar com un conjunt vertical. L’entrenador dels terrassencs Cristian García va fer diversos canvis respecte a l’anterior amistós disputat al camp del CE Sabadell “B” per tal de veure a les noves incorporacions i com es van adaptant al sistema de l’equip.

L’equip titular que va presentar el tècnic Cristian García estava format per Carles Segura a la porteria, Eric Ruiz, Bruno Perone, Max Llovera, Aleix Jofré, Joan Cervós, Padilla, Peke, Expósito, Jordi Ranera i Mario Cantí. Després del descans, van ingressar al terreny de joc IzuchiAyoub i el porter Lázaro i, en el minut 62, també van sortir Mario HervíasÁlex CirreLamineRickiabde i Carlos Olmo.

El filial del conjunt gracienc, que aquesta temporada militarà a la Tercera Federació després de l’ascens que va assolir la passada campanya des de la Lliga Elit, es va avançar molt aviat, en el minut 4, després d’una recuperació de l’equip barceloní que va culminar Vici. El partit ha continuat amb molt equilibri de forces, sense un clar dominador, i amb algunes arribades dels dos equips sense cap conseqüència real en el resultat.

A la represa, el San Cristóbal va evidenciar algunes millores, amb més profunditat en les seves accions atacants i més control de la pilota, si bé, els graciencs també va mantenir el seu objectiu amb bones combinacions i esperant recuperar la pilota per sorprendre amb accions ràpides i verticals. En el minut 54, i en una jugada de contraatac, Santana va establir el 0 a 2 per a l’Europa “B”. I, en el minut 65, Vilarrasa, en una acció molt similar a la del segon gol dels escapolats, va sentenciar l’encontre amb el 0 a 3 definitiu.

El següent compromís de la pretemporada del San Cristóbal serà aquest diumenge, de nou al municipal de Ca n’Anglada i a les 19.45 hores, enfront del Badalona Futur, conjunt que milita a la Segona Federació. Dimecres dia 21 d’agost, i de nou al seu camp i a la mateixa hora, els de Cristian García s’enfrontaran a la FE Grama.

To Top