Esports

El terrassenc Álvaro Granados, finalment, jugarà al CN Barceloneta

Els problemes financers del Pro Recco italià, club amb el qual havia signat per a la pròxima temporada, han estat determinants pel seu retorn a aquest club

El waterpolista egarenc ja havia jugat cinc temporades en el conjunt mariner

El waterpolista terrassenc Álvaro Granados, finalment, jugarà a les files del CN Atlètic Barceloneta la temporada 2024-2025. Tot i que, en un principi, el jugador internacional amb la selecció espanyola, s’havia compromès amb el potent Pro Recco italià, un canvi de rumb d’aquest club pel que fa al seu finançament, va promoure la marxa dels integrants de la seva plantilla per no poder atendre econòmicament els compromisos adquirits.

Serà la segona vegada que Granados defensa els colors del conjunt mariner, amb qui va guanyar cinc lligues de la Divisió d’Honor, cinc trofeus de la Copa del Rei i tres Supercopes. Format a les categories inferiors del CN Terrassa i va jugar al primer equip fins l’any 2017, després del seu pas en el conjunt barceloní, l’any 2022, va fitxar pel VK Novi Beograd de Sèrbia, amb el qual va ser medalla de plata de la Champions League de la LEN. En aquesta competició continental es va convertir en màxim golejador en les dues últimes edicions.

El waterpolista egarenc, de 25 anys, ha manifestat sobre el seu retorn al CN Atlètic Barceloneta que “no puc estar més content i agraït per l’oportunitat de tornar a casa” i ha afegit que “crec que serà un any increïble. Tenim un molt bon equip i anem per la segona” Champions League. Granados, que acaba de disputar els Jocs Olímpics de París, amb una sisena posició del combinat espanyol, aquest any ha guanyat amb la selecció l’Europeu de Croàcia, en el qual va ser escollit com a millor jugador del torneig i també va ser màxim golejador, i el Mundial de Doha, amb una medalla de bronze per als de David Martín.

To Top