Esports

Paula Prats tanca la plantilla del CN Terrassa de waterpolo

La jugadora barcelonina es va formar a les categories inferiors del CE Mediterrani i ha estat un any jugant al Hawaii Athletics

La nova incorporació del conjunt egarenc ha sigut internacional amb la selecció absoluta / LEN

Paula Prats tanca la plantilla del CN Terrassa de cara a la temporada 2024-2025. Nascuda l’any 2003, aquesta jugadora barcelonina es va formar en el CE Mediterrani i ha estat un any jugant al Hawaii Athletics. Ha sigut internacional absoluta i va disputar l’Europeu de 2022 a Split, on Espanya va vèncer per 9 a 6 a Grècia a la final i es va penjar la medalla d’or i, a més, amb anterioritat va ser campiona d’Europa juvenil (2019) i del món i d’Europa júnior (2021 i 2022).

La nova incorporació del conjunt que dirigirà el tècnic Jordi Millán vol experimentar un canvi i “se suma al projecte amb moltes ganes d’aportar i assolir els objectius de la temporada”. Feia temps que volia experimentar jugar als Estats Units, i per això ha estat un any a Hawaii, però va veure que la manera de jugar era diferent i va voler tornar. Prats té l’experiència necessària per aportar una bona competitivitat i aire fresc al sènior del CN Terrassa i s’ha convertit en l’últim fitxatge per a la temporada que ve.

To Top