Esports

Natàlia Escot, presentada com a nova jugadora del Barça

La davantgera terrassenca de 17 anys es va proclamar campiona d’Europa sub-17 el passat mes de maig

La davantera terrassenca Natàlia Escot ja ha signat el seu contracte com a nova jugadora del Barça “B” de cara a aquesta temporada, tal com va avançar Diari de Terrassa. Després de tres campanyes militant al conjunt del Levante Las Planas, la nova jugadora blaugrana jugarà enguany a les ordres del tècnic blaugrana Óscar Belis a la segona categoria del futbol femení espanyol, la Primera Federació femenina. El filial blaugrana es va proclamar campió de lliga.

“Estic molt contenta i emocionada davant d’aquest nou repte. Tinc moltes ganes de començar”, ha explicat la futbolista egarenca a les seves xarxes socials.

Tot i tenir encara 17 anys (fa els 18 l’11 de desembre), Escot ja ha tingut l’oportunitat de debutar a la màxima competició espanyola amb el primer equip del conjunt de Sant Joan Despí.

Formada al Manu Lanzarote CF, Escot és internacional amb la selecció espanyola en categories inferiors. El passat mes de maig es va proclamar campiona d’Europa sub-17.

Natàlia Escot va ser presentada a les oficines del FC Barcelona, al costat del director esportiu del Barça femení, Marc Vivés, i el coordinador del futbol femení formatiu de l’entitat, Jordi Ventura.

To Top