Esports

Desena posició de Cristina Montesinos als Jocs de París

L’atleta egarenca, la primera de la ciutat en uns Jocs Olímpics, en la prova dels 20 quilòmetres marxa, va fer un temps d’1:29:11

Un instant de la terrassenca en la cursa que s'ha celebrat a la plaça de Trocadero / RFEA

L’atleta terrassenca Cristina Montesinos, amb un registre d’1:29:11, ha finalitzat a la desena posició de la cursa dels 20 quilòmetres marxa celebrada a la plaça de Trocadero de la capital francesa. La campiona olímpica ha estat la xinesa Jiayu Yang, amb 1:25:54. La medalla de plata ha sigut per a la granadina María Pérez, amb un temps d’1:26:19 mentre que l’australiana Jemima Montag ha acabat en la tercera posició, amb 1:26:25.

Montesinos ha començat a la setzena posició en el primer quilòmetre de la cursa i, a partir del quart quilòmetre, en què s’ha situat a la catorzena plaça, ha anat progressant fins al final. En el quilòmetre 16, la terrassenca ja s’ha situat en la desena posició, amb un temps d’1:10:53 i ja no l’ha abandonat fins a la seva arribada a la línia de meta. L’atleta egarenca ha entrat quatre segons abans que la seva perseguidora, la xinesa Zhenxia Ma.

L’altra companya de Montesinos de la delegació espanyola, l’andalusa Laura García-Caro, ha obtingut la setena posició, amb un crono d’1:28:12. La marxadora, la primera terrassenca d’aquesta disciplina esportiva que es classificava per a uns Jocs Olímpics, va obtenir la mínima per estar a París quan es va proclamar campiona d’Espanya de marxa en ruta a Saragossa, el passat mes de març.

To Top