La selecció masculina suma un punt davant d’una combativa França

Els de Max Caldas han anat sempre a remolc en el marcador després d’encaixar un 2 a 0 en els primers tretze minuts de partit

El terrassenc Pepe Cunill, autor de l'empat a tres definitiu, en una acció del partit contra els amfitrions / RFEH

Empat a tres de la selecció espanyola en un partit que se li havia complicat molt. Els de Max Caldas han sumat un punt davant de França, que s’ha avançat amb un perillós 2 a 0 en el marcador. Finalment, el combinat espanyol s’ha hagut de conformar amb la igualada final. Aquest dimecres, a les 19.45 hores, la selecció masculina jugarà contra Sud-àfrica.

Els de Caldas han començat amb més empenta i han disposat d’oportunitats per part de l’egarenc Jordi Bonastre i del davanter golejador Chefo Basterra. Però una badada defensiva els ha condemnat al primer gol dels francesos, en el minut 8, obra de Thimoté Clement. Espanya ha reaccionat amb enteresa i Álvaro Iglesias ha estat a unt d’empatar després d’un bon servei de Bonastre.

Clement, en el minut 13, ha tornat a marcar per a la selecció amfitriona, complicant encara més les coses per al combinat masculí. En el segon quart, els de Caldas ho han intentat i han disposat d’algunes oportunitats que no han sabut aprofitar, fins que, en el minut 28, Iglesias ha reduït distàncies i ha situat el marcador en un 2 a 1.

A l’inici del tercer quart, Espanya ha assolit el gol de la igualada, en aquesta ocasió per mitjà de Rafa Vilallonga, que ha resolt un embolic dins de l’àrea francesa per batre al porter Arthur Tieffry. Tanmateix, encara mancava molt per viure i, en el darrer sospir d’aquest tercer quart, França ha tornat a avançar-se, gràcies a un penal-córner transformat per Víctor Charlet.

En el quart definitiu, la selecció espanyola ha pressionat de valent i ha tingut opcions de gol, per part de Bonastre i de Marc Reyné, que no ha pogut resoldre amb èxit. I, en el minut 51, i en el seu segon intent en un penal, Pepe Cunill, jugador de l’Atlètic, ha encertat i ha assolit l’empat a tres gols.