Esports

La selecció masculina de waterpolo s’estrena superant a Australia

Ell jugador egarenc Álvaro Granados ha marcat dos dels gols del seu equip, que sempre ha anat per davant en el marcador

Álvaro Granados celebrant un gol al costat de Bernat Sanahuja, en una imatge d'axriu

L’estrena de la selecció espanyola masculina de waterpolo davant d’Austràlia va acabar amb una victòria per 9 a 5. Els de David Martín, sense fer un gran partit, van anar sempre per davant en el marcador i en cap moment van patir per aconseguir el seu primer triomf a París, en el primer envit de la fase de grups.

El pròxim dimarts, a les 21.05, Espanya disputarà la segona jornada, en aquesta oportunitat davant de la selecció d’Hongria, la que té més medalles d’or en la història d’aquest esport en els Jocs Olímpics, a la categoria masculina i el botxí dels de Martín a la final de consolació dels Jocs de Tòquio.

Alberto Munárriz ha marcat de seguida i, si bé els australians han aconseguit empatar, de seguida, Felipe Perrone, en una contra amb combinació amb el terrassenc Álvaro Granados, ha establert el 2 a 1 amb què ha finalitzat el primer quart.

En el segon, hi ha hagut un intercanvi inicial de gols fins al 4 a 3, amb una de les dianes a càrrec de Granados. Perrone, en una acció ràpida del conjunt espanyol, ha marcat el 5 a 3 amb què s’ha arribat al descans.

En el tercer quart, Marc Larumbe ha aconseguit el 6 a 3. Austràlia ha fallat un penal i l’altre egarenc de l’equip, Bernat Sanahuja, ha estavellat una rematada al travesser de la porteria contrària. Munárriz i Roger Tahull han establert el 8 a 4 amb què ha finalitzat aquest període.

En l’últim quart, i amb tot pràcticament resolt, Granados ha marcat el definitiu 9 a 5 i, més tard, ha pogut tornar a marcar, però el seu tir ha anat al pal de la porteria de la selecció d’Austràlia.

To Top