La selecció femenina de hockey arrenca amb una victòria

Les de Carlos García Cuenca s’han desfet de la Gran Bretanya per 2 a 1 en el primer partit als Jocs de París

La terrassenca Marta Segú s'abraça amb les seves companyes després del segon gol de l'equip / RFEH

Bon inici dels Jocs Olímpics de la selecció espanyola femenina de hockey. Les de Carlos García Cuenca han vençut per 2 a 1 al combinat de la Gran Bretanya en un encontre que s’ha decidit en el primer quart. El pròxim compromís del conjunt espanyol serà el dimarts vinent, a partir de les 10 hores, contra Argentina.

El matx contra les britàniques no ha pogut començar millor per a la selecció femenina. En el minut 4, i després d’una jugada ben trenada per l’equip, Laura Barrios ha batut a la portera contrària i ha establert l’1 a 0 en el marcador. No ha durat gaire l’alegria en el conjunt de García Cuenca, ja que, en el mateix minut, i de penal-córner, Giselle Ansley ha equilibrat el resultat.

La selecció espanyola ha reaccionat bé i, en el minut 9, i en el segon penal-córner a favor seu, Lola Riera ha superat a la portera britànica i ha obtingut el 2 a 1, resultat que ja no variaria en la resta del partit i que es mantindria fins a la seva conclusió.

En el segon quart, la Gran Bretanya ho ha intentat i ha disposat de diverses oportunitats de penal-córner que la defensa espanyola ha sabut aturar. Després del descans, el conjunt britànic ha continuat atacant davant d’una selecció femenina molt ben ordenada a darrere i que buscava sorprendre al contraatac.

De nou, els penals-córner (en total, n’ha llançat dotze en tot l’encontre) de la Gran Bretanya no han acabat en gol. En el darrer quart, el guió ha sigut el mateix, amb domini sense fruits de les britàniques i una bona defensa de les de García Cuenca que han pogut aguantar el resultat i sumar els seus tres primers punts.