Victòria incontestable de la selecció femenina de waterpolo

Les de Miki Oca han imposat la seva llei contra la selecció amfitriona, una França que no ha pogut evitar una derrota per 15 a 6

L'egarenca del CN Terrassa Isa Piralkova ha sigut l'autora de tres dels quinze gols de la selecció espanyola

La selecció femenina de waterpolo ha golejat a plaer a les amfitriones en el seu primer partit de la fase de grups en els Jocs Olímpics de París. El conjunt que dirigeix el seleccionador Miki Oca, amb el terrassenc Jordi Valls com a segon entrenador, ha superat per 15 a 6 a França en un enfrontament que, gairebé ha quedat decidit en el primer quart.

Espanya ha sortit amb molta empenta i ha aconseguit un parcial de 6 a 3, amb gol de Paula Crespí, Elena Ruiz, Bea Ortiz i les jugadores del CN Terrassa Isa Piralkova, Pili Peña i Paula Camus. Per part francesa, només la seva millor jugadora, Juliette Dhalluin, ha mantingut el nivell.

En el segon quart, les jugadores del combinat femení han continuat dominant i s’ha arribat al descans amb un resultat de 9 a 4 favorable a les de Miki Oca. L’egarenca Paula Leitón, ha marcat un dels tres gols del seu equip d’aquest període.

En el tercer quart, la selecció espanyola no ha baixat els braços i ha obtingut un parcial de 3 gols a 1, un d’ells obra de Piralkova, i ha situat un 12 a 5 en el lluminós.

En el darrer quart, i ja amb tot decidit, la selecció femenina ha arrodonit el seu triomf amb tres dianes més, amb una de Peña i una de Piralkova, fins al definitiu marcador de 15 a 6. El pròxim dilluns, a les 15.35 hores, Espanya es veurà les cares amb els Estats Units, les actuals campiones olímpiques.