Excessiva derrota de la selecció masculina en el seu debut

Els de Max Caldas han caigut per 4 a 0 contra el combinat de la Gran Bretanya en el primer partit en els Jocs de París

El terrassenc Edu de Ignacio-Simó defensa l'arribada del britànic Jack Waller / RFEH

Debut amb una contundent derrota de la selecció espanyola masculina de hockey als Jocs Olímpics de París. Els de Max Caldas, que han pagat molt cara la falta de punteria i les errades defensives, han caigut per un excessiu 4 a 0 contra el combinat de la Gran Bretanya. Aquest diumenge, Espanya tornarà a jugar, en aquest cas contra Alemanya, a partir de les 17 hores.

En els inicis del primer quart, els de Caldas han dominat i han disposat d’algunes bones ocasions, com una rematada de Marc Reyné que ha sortit alta o una centrada de Chefo Basterra que Álvaro Iglesias no ha pogut rematar. Ha tingut un parell de penals-córner que no ha pogut concretar i, a dos minuts per al final d’aquest període, i després d’una errada defensiva, Nicholas Park ha establert l’1 a 0 per als britànics.

En el segon quart, i en el primer minut, Gran Bretanya ha obtingut el 2 a 0, en un penal-córner transformat per Gareth Furlong. Espanya ha reaccionat i ha pogut marcar per mitjà de Reyné i del terrassenc de l’Atlètic Jordi Bonastre, però ha mancat encert.

El tercer quart ha sigut de nou de domini de la selecció masculina, però sense gaires arribades amb perill, llevat d’un penal córner de l’egarenc Marc Miralles, que ha evitat el porter britànic.

En el darrer quart de l’encontre, i en el minut 3, de nou Furlong de penal ha establert el 3 a 0. Edu de Ignació-Simó, jugador del CD Terrassa, ha tingut una bona opció per als de Caldas, però el porter rival ho ha evitat. I, a tres minuts per a la conclusió del matx, Rupert Shipperley ha sentenciat amb el 4 a 0 favorable al conjunt britànic.