Esports

Tercer fitxatge i dues renovacions més al Terrassa FC

La defensa central Maria Riera s’ha incorporat a disciplina de l’equip egarenc. Pel que fa a les renovacions, continuaran defensant la samarreta del Terrassa FC Judith Puig i Carla Fernández

Continuen els moviments a les oficines del Terrassa FC, que de mica en mica va completant el primer equip femení per a la temporada 2023/24. La central Maria Riera (28 anys) defensarà l’escut terrassista a Preferent. Provinent del FC Martinenc (2022-24), la nova defensa del Terrassa FC ha jugat anteriorment al CFU Mirasol (2018-22), Sant Cugat FC (2015-17), CE Òdena (2010-14) i la UD San Mauro (2004-10). Riera s’ha convertit en la tercera incorporació de l’equip dirigit per Issam El Azzouzi després de la migcampista Laia Navarro i la mitja punta Clàudia García.

D’altra banda, també s’han anunciat dues renovacions més, que se sumen a les quatre ja anunciades (Lydia Rodríguez, Bet Juncosa, Xènia Bachs i Carla Sánchez). La centrecampista Judith Puig (24 anys) allargarà el seu contracte amb el Terrassa FC, encadent així dues campanyes consecutives al quadre terrassenc. Puig, que va aterrar a l’Estadi Olímpic l’11 d’agost de 2023, ha disputat aquesta passada campanya un total de 16 partits.

Carla Fernández (22 anys) també continuarà defensant la samarreta del Terrassa FC. La miggcampista també disputarà la seva segona temporada en l’equip d’Issam El Azzouzi. El passat curs va anotar dues dianes en els 29 matxs que va disputar.

Nou jugadores estan confirmades (de moment) per a la plantilla del Terrassa FC

Tercer fitxatge i dues renovacions més al Terrassa FC
To Top