Esports

La JET vol recuperar la categoria perduda

Després de baixar a Segona Catalana, el quadre egarenc ha fet cinc fitxatges per lluitar pels seus objectius. Entre tots els canvis, destaca el del nou director tècnic, David Garrido

Indicacions durant el temps mort d’un dels partits de la JET la temporada passada / lluís clotet

L’Odontomed JET militarà a Segona Catalana després de baixar, però afronta aquesta temporada amb un objectiu clar: recuperar la categoria. Pep Abasolo continuarà a les ordres d’un primer equip que ha incorporat cinc noves peces. D’altra banda, el club terrassenc també va anunciar el nou director tècnic, David Garrido, que susbtitueix a Jordi Llinàs en el càrrec. La JET també comptarà aquesta campanya amb quatre nous entrenadors per a les categories inferiors: Meritxell Gasulla, David Gómez, Joan Aragón i Albert Cayuelas.

La plantilla del primer equip està pràcticament tancada. Els nous fitxatges intentaran donar un plus al quadre egarenc per tornar a Primera Catalana. Dos d’aquests arriben per ocupar la posició de pívot: Ainoa Farré, que jugava a Segona Catalana amb el sènior “B” de l’Igualada, i Marta Puig, que no militava a cap equip la temporada passada. A més, s’han incorporat a les files de la JET dues bases: Marta Vila, que competia a Primera Territorial amb el Cervera, i Beth Muxi, que ve d’un període d’inactivitat. També ha arribat l’escorta Noah Pareja, que no estava a cap equip. No només hi haurà canvis al terreny de joc, sinó també a la banqueta. En aquest sentit, Andreu Yebra serà l’ajudant de Pep Abasolo. Yebra arriba a l’equip terrassenc provinent del júnior femení de l’Igualada, on competia a Interterritorial.

D’aquesta manera, la plantilla de l’Odontomed Jet per a la temporada 2024/25 serà la següent: Marta Puig, Beth Muxi, Marta Vila, Clara Musach, Norah Pareja, Laura Tamayo, Ainhoa Farré, Laia Alonso, Marta Torrens i Alba Cid.

Menys equips

La previsió de la JET és que enguany es formin menys equips que la temporada passada (16): un total de 14. D’aquests, 13 ja estan confirmats, mentre que un està encara pendent.

Del 30 d’agost a l’1 de setembre, tots els equips del club marxaran a un alberg al Bellver de Cerdanya per començar la preparació amb entrenaments i una gran convivència dins i fora de la pista.

El bàsquet no s’atura durant l’estiu

Durant aquest estiu, les jugadores de premini i mini de l’entitat egarenca estan podent gaudir de la tercera edició del Campus Helena Oma JET. Les activitats es van iniciar el passat 25 de juny al pavelló de Sant Llorenç i s’allargaran fins el pròxim divendres 26 de juliol. Les jugadores han tingut l’oportunitat d’aprofitar el campus complet o bé una setmana.

La JET vol recuperar la categoria perduda
To Top