Esports

Helena Dalmases, quart reforç de l’equip femení del CN Terrassa

Arriba de les files del Tenerife Echeyde, on va ser la màxima golejadora la passada temporada i la tercera de la lliga

La jugadora es va formar a les categories del CN Sant Feliu, però va debutar a la Divisió d'Honor amb el CN Sant Andreu

La golejadora Helena Dalmases s’ha convertit en el quart fixatge de l’equip femení del CN Terrassa per la temporada 2024-2025. S’uneix a les altres novetats ja anunciades de Lucía Gómez, Eli Carmona i la neozelandesa Emily Nicholson. També es va anunciar la renovació de Pili PeñaIsa PiralkovaNoelia Cuenda i Nina Ten Broek.

La nova incorporació de l’equip del tècnic Jordi Millán es va formar a les categories del CN Sant Feliu, però va debutar a la Divisió d’Honor amb el CN Sant Andreu. Més tard, va passar a formar part del CE Mediterrani i, després va fitxar pel Tenerife Echeyde, equip en el qual s’ha convertit en la màxima golejadora i tercera de la lliga amb 68 gols durant la passada temporada.

Dalmases aterra al CN Terrassa amb el repte de continuar “lluitant al màxim nivell” i “aconseguir tots els objectius proposats”. En aquesta nova etapa que ara comença a Terrassa, la waterpolista es mostra “molt il·lusionada amb el projecte”, i té com a objectiu “donar el màxim per ajudar a l’equip”.

To Top