Esports

Triomf de la sub-19 de l’egarenc Simo en el debut a l’Eurocopa

El defensa central de l’Al-Arabi SC, de la lliga de Qatar, va disputar els noranta minuts en el partit contra Dinamarca

Simo, capità del combinat sub-19, en una jugada del partit contra Dinamarca / RFEF

La selecció espanyola sub-19 de futbol va estrenar-se a l’Europeu de la categoria amb una victòria davant de Dinamarca. El terrassenc Simo Keddari, jugador de l’equip Al-Arabi SC de Qatar, és el capità del combinat que dirigeix el seleccionador José Lana i va jugar els 90 minuts de l’encontre, que es va disputar al camp Inver Park de la localitat de Larne, d’Irlanda del Nord.

Chema Andrés va marcar el primer gol de la selecció sub-19, en el minut 26, però el danès KrügerJohnsen va igualar el marcador, a dos minuts per arribar al temps de descans. Iker Bravo, en el minut 79, va aconseguir el gol de la victòria per als de Lana. Simo va jugar els noranta minuts de l’encontre.

Espanya està enquadrada en el grup “B” i el pròxim partit el disputarà divendres, a partir de les 20 hores, contra Turquia, al camp de Seaview de Belfast. Tancarà la seva participació en la fase de grups enfrontant-se a la selecció de França, dilluns a les 20 hores, de nou a l’Inver Lane.

Wassim Keddari Boulif, conegut futbolísticament com a Simo, nascut el 3 de febrer de 2005 a Terrassa, va arribar a debutar a la Primera Divisió espanyola amb l’Espanyol. El defensa central terrassenc, que té també el passaport algerià, juga a la Qatar Stars League, va aterrar a l’Al-Arabi SC el passat estiu. Format a les categories inferiors del club espanyolista, el jugador va canviar d’aires per una quantitat al voltant dels cinc milions d’euros.

To Top