La selecció femenina sub-21 supera a França i s’ho jugarà tot amb Bèlgica

La jugadora del CD Terrassa Estel Petchamé va contribuir a la victòria per 4 a 0 del seu equip amb dos gols

Les jugadores del combinat espanyol celebren un dels gols aconseguits contra la selecció francesa / RFEH

La selecció femenina sub-21 es va refer després de la derrota en la jornada inaugural contra Països Baixos, i va superar a França en el segon partit de l’Europeu de la categoria que se celebra aquests dies a les instal·lacions de Can Salas. L’equip espanyol va vèncer per 4 a 0 i dimecres, a les 20.15 hores, tornarà a jugar, en aquest cas contra el combinat de Bèlgica.

En el minut 11 de partit, Lucía Casado va marcar per a les de Mar Feito, amb una potent rematada. En el segon quart, la selecció femenina va incrementar el seu domini amb un alt ritme de joc i la jugadora del CD Terrassa, Estel Petchamé, a només 3 minuts per a arribar al descans, va establir el 2 a 0.

En el tercer quart, les de Feito van mantenir el seu domini de la bola i, en el 44, i en una gran jugada en un penal-córner, va suposar el 3 a 0, de nou obra de Petchamé. En els últims quinze minuts de partit, la selecció espanyola es va dedicar a controlar el partit des de la possessió de bola. Casado va fer el definitiu 4 a 0.

El combinat sub-21 femení es jugarà la classificació a semifinals contra les belgues, que van superar a França, també per 4 a 0, i van caure per 5 a 4 contra Països Baixos. Les de Feito necessiten el triomf per accedir a les semifinals, ja que la diferència de gols és favorable al seu rival i un empat no seria suficient.