Esports

El Sant Pere tindrà sènior femení la pròxima temporada

El sènior masculí també s’ha enfortit amb algunes incorporacions després d’aconseguir el desitjat ascens a Primera Catalana

Continuar enfortint la línia femenina del club. És un dels principals objectius del Bàsquet Sant Pere. Per això, el club egarenc ha decidit fer un sènior femení per a la temporada 2024-25 i s’ha passat de 22 a 24 equips. Des que va finalitzar la passada campanya, els directius de l’entitat han treballat en les incorporacions i la plantilla ja està pràcticament tancada.

L’entrenador del sènior femení serà Àlex Leiva, que aportarà experiència a l’equip després d’haver assolit l’ascens a Segona Catalana amb el sènior “B” masculí. Pel que fa a la plantilla, estarà formada per jugadores de la casa i algunes incorporacions que aportaran experiència i talent per donar el màxim nivell a Primera Territorial.

Aina Ramells, Laila Romero, Mar Matarín, Adela Tudó i Noa Jiménez han passat per totes les categories del Sant Pere i ara tindran l’oportunitat de fer un gran salt de qualitat. Les incorporacions del sènior femení han estat Júlia Lozano (JET), Andrea Sánchez (Viladecavalls), Ilse Marcual (Maristes Rubí), Raquel Cancela (Viladecavalls) i Marta Fernández, que arriba a l’equip després d’un període d’inactivitat. La darrera incorporació ha estat Txell Trullàs, provinent del Matadepera.

Sènior masculí

La temporada que va completar el primer equip masculí del Sant Pere va ser excel·lent, aconseguit el desitjat ascens a Primera Catalana. Per això, des del club eren plenament conscients que havien de treballar per enfortir la plantilla.

Edu Guindó continuarà un any més liderant a l’equip des de la banqueta. S’han fet tres fitxatges, tots provinents del CE Sant Nicolau: Pau Guàrdia, Pere de la Torre i Quim Anglada. Guàrdia i de la Torre tornen a casa seva i aportaran experiència per competir a Primera Catalana. D’altra banda, Gerard Preixens farà el salt després d’un gran any al sènior “B”. També pujarà al primer equip Youseff Chaoui, que la temporada passada competia en categoria júnior. A més, continuaran al conjunt egarenc un total de set jugadors: Pau Garrido (capità), Albert Tomás, Joan Fitó, Albert Quesada, Bru Manent, Xavi Gibert i David Gea.

Ascens del Bàsquet Sant Pere a Primera Catalana / NEBRIDI ARÓZTEGUI

To Top