Esports

Dissenyada tota la pretemporada del San Cristóbal

El conjunt de Cristian García, que començarà els entrenaments per preparar la temporada el pròxim 29 de juliol, disputarà sis partits de preparació abans de l’inici de la lliga

Els jugadors de l’equip parroquial estan convocats el 29 de juliol a la tarda per tornar a la feina / alberto tallón

Un total de sis partits de preparació per a aquesta pretemporada s’han programat des de la direcció esportiva del San Cristóbal que lidera Pepe Delgado, d’acord amb el cos tècnic que dirigeix l’entrenador Cristian García. Els jugadors estan convocats per al pròxim 29 de juliol a la tarda per reiniciar els entrenaments i començar a preparar la temporada que ve. El primer encontre de caràcter amistós i de preparació serà al camp del Sabadell “B”, el 10 d’agost, en un horari encara per acabar de fixar.

El 14 d’agost, i al municipal de Ca n’Anglada, el nou San Cristóbal rebrà la visita de l’Europa “B”, nou equip de la Tercera Federació. Quatre dies més tard, i en el mateix escenari, els de Cristian García s’enfrontaran amb el Cornellà i, el dia 21 d’agost, rebran en el seu camp a la FE Grama. El 24 del mateix mes, de nou a fora, l’equip parroquial jugarà contra la Pirinaica i tancarà els partits de pretemporada al camp del Manresa, l’1 de setembre.

Un central sub-23

El San Cristóbal ha fet els deures i, contràriament al que acostuma a passar en aquestes dates, ja té configurada gairebé la totalitat de la seva plantilla, si bé intenta acabar d’arrodonir-la amb un central sub-23. El fet que, de cara a la pròxima temporada es pugui disposar de fins a 25 fitxes federatives, deixa el mercat obert i també la possibilitat d’incorporar a algú de darrera hora, sempre que sigui una bona oportunitat i que millori la plantilla. En aquests moments, Cristian García disposa de 21 efectius per començar a treballar, però fins a l’inici de la competició oficial, no es descarta cap moviment. De la totalitat, 10 són jugadors nous i 11 ja hi eren la passada campanya.

El San Cristóbal, que de cara a la temporada 2024-2025 va decidir prescindir dels seus dos filials, en principi amb l’objectiu de trobar alguna alternativa en algun club que fes les vesses, finalment ha declinat aquesta opció i prefereix treballar amb alguns jugadors de les categories inferiors, ja que comptarà amb tres conjunts de la categoria juvenil. A més, durant la pretemporada hi haurà alguns jugadors a prova.

A falta de què sigui oficial, el grup cinquè de la Tercera Federació estarà format, a més del conjunt parroquial, per Manresa, L’Hospitalet, Montañesa, Cerdanyola, Tona, Atlètic Lleida, Sabadell “B”, Europa “B”, FE Grama, Girona “B”, Vilassar, Mollerussa, Peralada, L’Escala, Prat, Reus Reddis i Badalona. L’Hospitalet, que ha sospesat la possibilitat de fer-se amb la plaça del Badalona Futur, de la Segona Federació, està a l’espera de l’assemblea de socis del pròxim dia 16 d’aquest mes en què es debatrà la possibilitat.

Dissenyada tota la pretemporada del San Cristóbal
To Top