Esports

Joan Peñarroya serà l’entrenador del Barça de bàsquet

El de Terrassa té 13 anys d’experiència a la Lliga Endesa, on ha dirigit l’Andorra, el Manresa, el San Pablo Burgos, el Valencia i el Baskonia

El terrassenc Joan Peñarroya, subtitut de Roger Grimau

Si fins ara l’entrenador del primer equip de futbol del Barça era terrassenc, ara ho serà el del primer equip de bàsquet. Joan Peñarroya ha estat l’escollit pel secretari tècnic de la secció, Juan Carlos Navarro, per substituir en el càrrec Roger Grimau, que no ha assolit cap títol durant la temporada que ha passat al Palau Blaugrana.
El compromís entre Peñarroya i el FC Barcelona es tancarà ben aviat i serà per a les dues temporades vinents. L’acord és total i falta només el tràmit de la signatura, que es podria produir aquest mateix cap de setmana.

El Barça s’ha acabat decidint per un tècnic del perfil del terrassenc d’entre una terna de noms com Sergio Scariolo, Dimitrios Itoudis o els exblaugranes Dusko Ivanovic i Xavi Pascual.

Joan Peñarroya (Terrassa, 20 d’abril del 1969) es va iniciar a les categories inferiors de l’Sferic i va jugar com a professional al Bàsquet Manresa (11 temporades), Tenerife, León i Ourense.

Com a tècnic, va estrenar-se l’any 2006 a l’Olesa. En els darrers 13 anys ha estat un entrenador d’èxit a la Liga Endesa. Ha estat el primer entrenador de l’Andorra, el Manresa, el San Pablo Burgos, el Valencia i el Baskonia. Té experiència a l’Eurolliga i l’Eurocup.

To Top