Esports

Mar Martín i Sergio Morillo, més líders de la Copa d’Espanya de BMX

Es van impulsar en les dues proves celebrades a Padul i tenen gairebé assegurat el títol quan falten encara quatre curses

Gran actuació dels pilots del BMX Terrassa a Padul

El Racing Team del Club BMX Terrassa va prendre part a la setena i vuitena proves de la Copa d’Espanya de BMX que es va disputar al circuit de Padul, a Granada. Van ser les darreres curses abans de l’aturada estiuenca. El club terrassenc hi va prendre part amb sis pilots, dos dels quals, Sergio Morillo i Roger Farré, van defensar la samarreta de la selecció catalana.

A la setena prova, Mar Martín es va imposar en la categoria aleví femení. En cadets, Sergio Morillo va ser primer i Roger Farré quart. En la categoria de principiants, Eric Serrano va acabar tercer. En categoria júnior, Ville Venermo va acabar segona i en infantil femení, Noa Hernán es va classificar sisena.

Pel que fa a la vuitena prova, Mar Martín en aleví femení i Sergio Morillo en cadets van proclamar-se de nou guanyadors. Roger Farré va acabar sisè en cadets. En infantil femení, Noa Hernán va finalitzar setena. En principiants, Eric Serrano va ser segon i en júniors, Ville Venermo es va classificar setè.

Tant Mar Martín com Sergio Morillo van deixar gairebé sentenciat el campionat quan falten encara quatre curses per finalitzar aquesta Copa d’Espanya.

To Top