Esports

Carles Mota: “Es trobaran les quatre parets”

El president del Jabac elogia la decisió “intel·ligent” del CN Terrassa de renunciar al Terrassasports i recorda que tot el que hi ha a dins del complex els hi pertany i no ho deixaran

El president de la Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa, Carles Mota, va tornar a parlar respecte a tot el que envolta a la licitació del complex Terrassasports / lluís clotet

“Tot el que hi ha dins i fora del Terrassasports, tot allò, és nostre. Això vol dir que si no ens donen la licitació, tot el que hi ha allà ens ho emportarem”. Són les paraules del president del Jabac Carles Mota, que ha volgut deixar-ho ben clar. “Crec que els operadors o les entitats que es presenten a aquesta licitació han de saber la realitat de tot i, com que des de l’Ajuntament no se’ls hi ha dit, perquè potser no ho han preguntat, em veig amb l’obligació d’explicar-ho”, ha afegit.

Mota assegura que, llavors, la inversió de qui es faci càrrec de la gestió del complex que abasta el gimnàs i els camps de les Palmeres no seria d’uns tres milions d’euros en dos anys, aproximadament, que és la quantitat que obliga el compliment de les condicions de la licitació, sinó que la xifra es podria doblar. “Es trobaran les quatre parets i considero que això s’ha de dir públicament i que tothom ho sàpiga”, ha manifestat el president del Jabac.

D’altra banda, Mota ha assenyalat que qui es presenti “ha de saber que hi ha una entitat que es dedica a jugar a futbol, que és la Unió Jabac i Terrassa, que és la secció esportiva de la Fundació Jabac, que utilitza aquest camp. Cada dia, durant la setmana, hi ha 300 usuaris del club de futbol que les utilitzen des de les 6 de la tard fins a dos quarts d’11 de la nit, i els dissabtes i els diumenges. Això ho han de saber, perquè potser no ho saben”, ha apuntat.

Si guanya la licitació algun club que vulgui que els seus equips entrenin i juguin en els camps de les Palmeres “ens hauran de dir que marxem”. Mota recorda que “està establert que l’Ajuntament actuarà de mitjancer perquè a qui se li doni la licitació pugui arribar a un acord perquè puguem continuar utilitzant els camps”. “Si volen utilitzar el camp de futbol per a ells, serà difícil arribar a un acord”, afirma.

Decisió intel·ligent

Ha elogiat la decisió “intel·ligent i de respecte” cap al seu club del CN Terrassa de no optar a la gestió del complex, i va reiterar que no s’entén per què a ells se’ls demanaven 24.000 euros de cànon mensual per utilitzar les instal·lacions i qui guanyi la licitació ho tindrà per uns 22.000 euros anuals, aproximadament, segons els seus càlculs. On està l’explicació?”, diu. “Això no acaba aquí i, quan s’hagi donat la licitació a qui sigui, és quan començarà de veritat la pel·lícula del Terrassasports”, ha assegurat Mota.

To Top