Esports

El terrassenc Dani Olmo, a la llista definitiva per a l’Eurocopa 2024

Serà la segona participació del jugador del RB Leipzig en aquest torneig continental amb la selecció absoluta

L'atacant egarenc celebrant un gol contra Brasil en un amistós celebrat el passat mes de març

El futbolista terrassenc Dani Olmo participarà amb la selecció espanyola a l’Eurocopa que es disputarà del 14 de juny al 14 de juliol a Alemanya. El davanter del RB Leipzig ha estat inclòs entre els 26 escollit pel seleccionador Luis de la Fuente, que havia de descartar tres jugadors d’una llista de 29 efectius. Finalment, el tècnic ha optat per no endur-se a Pau Cubarsí (FC Barcelona), Marcos Llorente (Atlético de Madrid) i Aleix García (Girona FC)

Serà la segona aparició d’Olmo en un Campionat d’Europa de seleccions. L’atacant egarenc també va formar part del combinat que va disputar el Mundial de Qatar, de 2022, i va ser medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio. A més, formava part de l’equip que es va proclamar campió de la Nations League, en l’edició de 2023.

La selecció espanyola està enquadrada al grup “B” de l’Eurocopa, on es jugarà el passi a la següent ronda contra les seleccions d’Itàlia, Albània i Croàcia. Fins ara, Dani Olmo, que es va proclamar campió d’Europa sub-21 l’any 2019, ha aconseguit marcar vuit gols amb la selecció absoluta.

To Top