Esports

Marta Marrero i Aranzazu Osoro, a Movento Stern Terrassa

El concessionari terrassenc ha acollit aquest dimecres la nova aliança esportiva de dues de les millors jugadores del circuit mundial de pàdel, la canària Marta Marrero i l’argentina Aranzazu Osoro. S’estrenaran la setmana vinent a Bordeus

Les jugadores de pàdel Aranzazu Osoro i Marta Marrero, amb el gerent de Movento Stern, Joaquim Badia / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Després de la seva baixa per maternitat, l’extennista i actual jugadora de pàdel Marta Marrero (Las Palmas, 41 anys) tornarà a competir ben aviat a les pistes dels grans tornejos mundials. Ho farà amb una nova parella, l’argentina Aranzazu Osoro (Paraná, 28 anys). Ambdues han escenificat aquest dimecres a Movento Stern Motor, el concessionari oficial de Mercedes Benz a la nostra ciutat, l’inici d’una trajectòria comuna que es preveu igual de fructífera que han estat fins ara les seves respectives carreres per separat.

El primer test per a ambdues jugadores tindrà lloc la setmana vinent, entre el dilluns 10 i el diumenge 16 de juny, a la competició femenina del Bordeaux Premier Padel, que tindrà lloc a l’Arkéa Arena de la ciutat francesa. Seran les vuitenes caps de sèrie d’un torneig que forma part del Premier Padel Tour 2024.

Marrero i Osoro, residents a Barcelona, exerceixen d’ambaixadores de Movento. La canària ho és de Movento Stern i l’argentina de Movento Sarsa. Aprofitant aquesta avinentesa, el gerent d’Stern Motor, Joaquim Badia, va dialogar amb ambdues jugadores, que van explicar els seus projectes de futur a les instal·lacions de Movento, la divisió de mobilitat individual de Moventia.

Una parella que promet

Durant l’esdeveniment d’aquest dilluns va presentar la que pot ser una de les parelles més destacades del Premier Padel Tour 2024. Marta Marrero va ser la número 1 del World Padel Tour els anys 2016 i 2019. Ha hagut d’aturar la seva carrera esportiva durant un any i mig, ja que ha estat mare, però ha anunciat que torna amb més força que mai.

Pel que fa a l’altra meitat de l’equip, Aranzazu Osoro, coneguda pel sobrenom de “la Vikinga”, ocupa actualment la tretzena posició del rànquing mundial.

La jugadora canària afincada a Barcelona Marta Marrero / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Han assenyalat ambdues que el seu estil de joc fa que es complementin molt bé dins la pista. “Ens havíem enfrontat en diverses ocasions i també havíem entrenat plegades. Aranzazu és una jugadora que ha demostrat que evoluciona any rere any. M’encanta com competeix. Se sent guanyadora davant de qualsevol rival. Penso que em pot aportar aquella frescor que potser a mi em falta en determinats moments. Penso que ens podem complementar molt bé. Espero estar a l’altura d’aquest repte”, ha assenyalat una Marta Marrero que es va donar a conèixer en el món del tennis, esport en el qual va aconseguir dos títols de dobles de la WTA en la modalitat de dobles, arribant a ser una de les tennistes més destacades del panorama espanyol fa poc més d’una dècada.

Objectiu: top-8

La primera oportunitat per comprovar com funciona aquesta parella serà el torneig de la setmana vinent a Bordeus. Les dues darreres setmanes del mes els esperen els tornejos de Roma i Gènova. Es tracta d’una temporada ben especial per a totes dues, ja que la ciutat de Barcelona, que és casa seva, acollirà enguany, del 18 al 22 de desembre, la final de la primra edició del Premier Padel. La ciutat comtal ja va ser la seu de la final del World Padel Tour l’any passat, donant lloc a la unió de tots dos tornejos.

Marrero i Osoro no descarten guanyar algun torneig. No van amagar tampoc que el seu objectiu és acabar entre les vuit millors parelles del circuit mundial.

Joaquim Badia, gerent d’Stern Motor / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Una de les principals dificultats del pàdel és trobar una parella de joc estable. Osoro ha experimentat, en aquest sentit, diversos canvis de parella en els darrers anys. Confia que amb Marrero pugui continuar millorant. “La Marta és sempre una jugadora que cal tenir en compte. En els darrers anys, el seu nom anava sortint, però per una cosa o una altra, mai no s’havia donat la possibilitat de jugar plegades. Vaig veure en ella una molt bona oportunitat per tornar a sentir-me competitiva. Ens coneixem molt bé, tant dins com fora de la pista. Aquest ha estat un any complicat per a mi, amb molts canvis de companya. No és gens senzill consolidar una parella”, ha comentat l’argentina.

Mercedes, pioners en el món del pàdel

La ciutat malaguenya de Fuengirola aquest mes d’octubre la fase final del Mercedes Padel Tour, un torneig organitzat pel grup Mercedes Benz. es tracta d’un dels primers tornejos de pàdel d’àmbit estatal que es van crear. Va posar-se en funcionament l’any 1997, quan l’auge d’aquest esport encara no havia començat. Hi prenen part clients de tot Espanya.

To Top