Espanya perd 4 a 1 amb Gran Bretanya

El conjunt que entrena Max Caldas ha encaixat la seva cinquena derrota consecutiva

La selecció espanyola ha encaixat aquest dimecres la seva cinquena derrota consecutiva en la represa de la Pro League. El combinat de Max Caldas ha perdut a Londres per 4 a 1 davant la Gran Bretanya. Formaven part de la convocatòria els següents sis jugadors locals: Xavi Gispert, Marc Miralles, Jordi Bonastre, Gerard Clapés, Marc Recasens i Pepe Cunill.

Un penal transformat pel britànic Gareth Furlong ha significat l’1 a 0 al minut 3. Al 17, Sam Ward ha establert el 2 a 0 per als amfitrions. Quan faltaven tres minuts per arribar al descans, Stuart Rushmere ha fet el tercer gol britànic. Furlong va fer el quart, de penal, al minut 45. El gol de l’honor el va anotar l’egarenc Jordi Bonastre al minut 52.

Aquest dijous a les 15.15, Espanya s’enfrontarà a Alemanya.