Xavi Bosch bat el rècord d’Espanya dels 100 metres llisos M50

L’atleta de Terrassa prepara els Campionats d’Espanya individual i per equips i el Mundial de Göteborg del mes d’agost

Xavi Bosch, amb la marca aconseguida a Sabadell

L’atleta terrassenc Xavi Bosch va batre el rècord d’Espanya en la prova dels 100 metres llisos masculins de la categoria M50. Bosch va cobrir els 100 metres amb un temps  d’11 segons i 49 centèsimes.

A banda de penjar-se la medalla d’or en la prova dels 100 metres llisos, Bosch va completar la seva actuació amb una altra medalla d’or. Va ser en la prova dels 200 metres llisos.

Va aconseguir-ho a Sabadell, on es van reunir més de 500 atletes màster per prendre part en el Campionat de Catalunya, una prova que va servir de prèvia per als dos Campionats d’Espanya vinents, per equips i també individual, així com per a la prova internacional pertinent.

Enguany, els màsters catalans disputaran el Mundial el mes d’agost a la ciutat sueca de Göteborg.