El CN Terrassa empata a casa i viurà una última jornada d’infart

El conjunt dirigit per Vicenç Díaz depèn de si mateix per assolir una primera plaça que donaria l’ascens a Primera Catalana

El CN Terrassa va empatar davant el Rubí Athlètic en la penúltima jornada de lliga / LLUÍS CLOTET

Se li van escapar dos punts al Club Natació Terrassa davant el Rubí Athlètic (1-1) en l’Àrea Olímpica en el partit corresponent a la penúltima jornada del seu grup de Segona Catalana. Tot i això, el quadre dirigit per Vicenç Díaz ha assegurat una plaça al “play-off” d’ascens i, a més, continuat liderant la classificació amb 68 punts després que els seus rivals més directes (Torelló i Berga) empatessin entre ells. D’aquesta manera, el CN Terrassa depèn de si mateix per assolir una primera plaça que donaria l’ascens als egarencs.

En l’inici del partit, els de Díaz van mostrar-se superiors als seus rivals i la recompensa va arribar aviat, des del punt de penal. Al minut 22, Pol Bello no perdonava la pena màxima i avançava al CN Terrassa. Poc després, els visitants es quedaven amb un home menys i es posava la situació molt favorable per als locals. Els terrassencs ho van continuar intentant, però el segon no arribava i ho van acabar pagant car. En el minut 63, el Rubí Athlètic empatava el matx gràcies al gol d’Iván Baudet. Tot i la insistència del conjunt de casa, el marcador no es tornaria a moure.

Celebració del gol que avançava al CN Terrassa / Lluís Clotet

Tot està ajustat en la part alta de la classificació quan només resta una jornada, que promet ser d’infart. El CN Terrassa s’ho jugarà tot davant el Sabadell Nord (onzè classificat) dissabte a les 18 hores al municipal de Ca n’Oriac. Una victòria de l’equip egarenc els hi donaria l’ascens a Primera Catalana. El Torelló, que té els mateixos punts que el CN Terrassa però amb el “goal average” en contra, s’enfrontarà a domicili contra el Gironellà (sisè), mentre que el Berga (66 punts) es veurà les cares a casa amb el Voltregà, que ja té el descens certificat.