Esports

El Terrassa FC tanca el nou cos tècnic

Només continuen l’entrenador de porters, un dels dos fisioterapeutes, el delegat i Pepe Mármol, encarregat de material que engegarà la seva 52a temporada seguida al club egarenc

L’entrenador canari Chus Trujillo ha pogut confeccionar un cos tècnic amb algunes novetats per a la pròxima temporada / nebridi aróztegui

Chus Trujillo ja ha dissenyat el seu cos tècnic de cara a la pròxima temporada. El tècnic del Terrassa FC, que va arribar amb la passada lliga començada, ha pogut configurar un staff amb alguns canvis. López Silva, com a segon entrenador, Marc Vigil, que serà el preparador físic, i Fran Lara, analista, seran les grans novetats de cara a aquesta pròxima campanya.

José María López Silva, conegut futbolísticament com a López Silva, ha jugat de davanter fins a la passada temporada. Es van conèixer amb Chus Trujillo a la seva etapa al conjunt canari del Tamaraceite. Nascut a Huelva fa 41 anys, el nou integrant del cos tècnic del conjunt terrassista ha jugat, entre altres a equips com el Cádiz, l’Alcoyano, l’Orihuela, l’Alcalá, el Burgos o el Linares. Ocuparà la vacant de Lluís Macià, que, per decisió del club, ha marxat després de dues temporades.

Per la seva banda, Vigil, que substitueix a Toni Pajuelo, ha fet d’entrenador al Lleida Esportiu B, a l’Alcarràs i al Fraga. En aquest últim equip, també va ser segon entrenador i preparador físic durant la seva etapa a la Tercera Divisió. I va exercir aquestes dues funcions al Binéfar, i a l’AEM, a Segona Divisió Nacional femenina.

Lara retorna al club després d’una primera part que va constar de dues temporades, amb Jordi López a la banqueta. Té experiència al Figueres, a Tercera Divisió i al Llagostera B. És posseïdor del títol d’entrenador UEFA Pro.

La continuïtat

L’entrenador de porters serà el mateix de les tres últimes temporades. S’ha confirmat la continuïtat de Carlos Contreras, que enguany encetarà la seva quarta campanya preparant els porters del primer equip del Terrassa FC. Va formar part del cos tècnic del filial del Mallorca i també va treballar al CP San Cristóbal, la temporada que l’equip parroquial va pujar a Tercera Divisió.

El metge Martín Pablo i Pol Martín iniciaran la seva segona temporada amb les funcions de fisioterapeuta i readaptador. Mar Coma, que ha estat sis temporades al club com a fisioterapeuta, no seguirà. Manuel Hermosa, per la seva banda, es mantindrà en el seu càrrec de delegat de l’equip mentre que l’incombustible Pepe Mármol es manté com a encarregat de material, acompanyat d’Encarna Múñoz, Lorena Mármol i Jesús Requena.

El Terrassa FC tanca el nou cos tècnic
To Top