El CN Terrassa jugarà la temporada vinent a Europa

El conjunt de Dídac Cobacho s’ha imposat aquest dimarts per 5 a 18 al Sant Andreu i tanca la sèrie amb un 2 a 0

Albert Sabadell, defensat per Pau Campos / LLUÍS CLOTET

El CN Terrassa ha tancat aquest dimarts al vespre la temporada 2023-2024. I ho ha fet aconseguint la cinquena plaça, la darrera de les que donen dret a disputar competició europea la temporada vinent.

Els de Dídac Cobacho s’han endut la final per les places europees de la Divisió d’Honor masculina en imposar-se de nou a “casa”, per bé que actuant com a visitants, ja que el CN Sant Andreu no podia disposar de la seva piscina, ja que a la Pere Serrat s’hi està disputant aquests dies el Circuit Internacional Mare Nostrum de natació. Els egarencs han guanyat per 5 gols a 18 (1-6, 0-3, 3-6, 1-3) en un duel que han dominat de principi a fi.

Els homes que dirigeix Juan Carlos Sanchón, que jugaven com a “locals” amb casquet blanc, tornaven a Terrassa, on ja havien sucumbit en el primer partit per 11-5. Conscients els de Cobacho del factor camp, han tornat a fer un gran primer quart amb un 1-6 que deixava les coses molt favorables per als terrassencs.

El CN Sant Andreu s’ha trobat força incòmode des de l’inici, ben al contrari que el CN Terrassa, que ha tancat perfectament la seva porteria i al descans ja posava un irremeiable 1 a 9. Els de Cobacho han continuat castigant l’arc rival (3-6 en el tercer quart), decidint l’encontre i la sèrie.

En un duel amb anotació molt repartida, el capità Ricard Alarcón i Ignasi Bargalló han anotat tres gols cadascun.

Comiat de Lalo López-Escribano

El partit d’aquest dimarts ha significat el comiat del veterà waterpolista Gonzalo López Escribano, que s’ha convertit en la primera baixa confirmada del conjunt que prepara Dídac Cobacho.