El CN Terrassa, a un pas d’assolir el bitllet a Europa

Els de Dídac Cobacho van imposar-se al CN Sant Andreu per un resultat d’11 a 5 en el primer partit de la final del “play-off” per assolir la darrera plaça europea

El primer equip masculí del CN Terrassa està a un sol triomf d’aconseguir la classificació per a Europa la temporada vinent. El quadre que prepara Dídac Cobacho es va imposar còmodament dissabte al CN Sant Andreu (11-5) en el primer partit de la final del “play-off” per assolir la darrera plaça europea i tindrà aquest dimarts a les 21 hores l’oportunitat de certificar-la al mateix escenari, la piscina de l’Àrea Olímpica. Dissabte, el CN Terrassa es va adjudicar el primer punt de l’eliminatòria en un partit que els egarencs van tenir controlat des de l’inici.

En els primers minuts del segon quart, els de Dídac Cobacho ja s’imposaven per 4 a 0. Nacho Bargalló, amb un doblet, Ricard Alarcón i Marcel Teclas havien estat els golejadors. Tot i la superioritat dels terrassencs, els visitants retallaven distàncies abans d’arribar al descans (4-1).

En la represa, el Sant Andreu va saber reaccionar i es va apropar al marcador a només dos gols de diferència (5-3). Malgrat això, el CN Terrassa volia assegurar el primer punt de la sèrie i va respondre ràpidament amb les dianes d’Oriol Rodríguez i Jordi Chico. Ja a l’últim quart, amb el matx totalment sentenciat, els locals van ampliar encara més el seu avantatge per acabar imposant-se al seu rival per un resultat d’11 a 5.

Partit de dissabte a l’Àrea Olímpica, on es van enfrontar CN Terrassa i CN Sant Andreu