L’Egara queda fora després de perdre amb el Club de Campo

Els de Ramon Sala han caigut per un excessiu 5 a 1 davant de l’equip amfitrió i no podran lluitar pel títol de lliga

Els del Pla del Bon Aire ho han intentat, però no han pogut vèncer els madrilenys / Lluís Clotet

Derrota excessiva de l’Egara en la semifinal de la “final four” contra el Club de Campo. Els de Ramon Sala han quedat fora de la final després de caure per 5 a 1 davant dels amfitrions en un encontre que s’ha decidit en el darrer quart.

El primer quart l’ha dominat el Club de Campo, que ha tingut més la possessió de la bola davant d’un Egara que ha defensat amb solidesa la seva parcel·la, esperant de sorprendre en el contraatac.

Els madrilenys han intentat algunes aproximacions, com una rematada fora de Nacho Abajo, després d’un servei de Borja Lacalle, o una rematada, que també ha sortit fora, després d’una internada per la banda esquerra d’Andrés Medina.

Més tard, el conjunt amfitrió d’aquesta “final four”, també ho ha provat de penal-córner, però l’intent del màxim golejador de la lliga regular, José María Basterra, l’ha refusat lleugerament el porter de l’Egara Albert Pérez.

En el segon quart, el joc ha sigut equilibrat, si bé era el Club de Campo el que dia la iniciativa, si bé sense grans arribades a l’àrea del dels Pla del Bon Aire. En el minut 24, però, Álvaro Portugal ha passat la bola a Nacho Abajo, que després de controlar, ha batut al porter de l’equip egarenc.

Els madrilenys han pogut ampliar el seu avantatge poc abans del descans, en una acció de Basterra sobre Lacalle que Pérez, de nou, ha rebutjat. Els de Sala han disposat d’un penal-córner sense conseqüències en el resultat i, a punt de sonar la botzina, ho ha intentat Albert Font pel cató dret del seu atac, però la bola ha acabat fora.

El tercer quart ha sigut força ensopit, amb poques oportunitats de gol per part dels dos equips. L’Egara, més necessitat que el seu rival, ha buscat augmentar les seves prestacions atacants, però li ha costat força. Iglesias, abans del final d’aquest quart, ha rematat tímidament davant de Jan Capellades, que ha refusat la bola.

En el darrer quart, els dos equips han mantingut un alt ritme de partit. Bruno Ávila ha llançat fora el segon penal-córner a favorable a l’Egara, però ha tingut més encert en el següent, a sis minuts per a la conclusió del matx i ha establert la igualada a un gol.

Però l’alegria ha durat molt poc, ja que, en una decisió amb polèmica, el Club d Campo ha gaudit de dos penals seguits i Nacho Rodríguez ha marcat el segon. Amb els del Pla del Bon Aire a la cerca d’un nou empat, al contraatac, Quique González de Castejón ha fet el 3 a 1.

I, poc després, i en una nova jugada polèmica, els madrilenys han sentenciat l’eliminatòria amb el 4 a 1, obra de Lacalle. L’Egara jugava sense porter en aquesta acció i també en la del 5 a 1, obra d’Alejandro Morales. Ávila ha tingut un nou penal, però el seu llançament ha sortit fora.