Esports

Els Terrassa Reds busquen el títol i l’ascens

Aquest diumenge a les 12.30 hores, els Terrassa Reds i els Valencia Giants es veuran les cares en la gran final de lliga al camp municipal de Ca n’Anglada

/ LLUÍS CLOTET

La sèrie “B” de la lliga estatal de futbol americà busca campió. Aquest diumenge a les 12.30 hores, els Terrassa Reds i els Valencia Giants s’enfrontaran en la gran final de la competició al camp municipal de Ca n’Anglada. Després de signar una magnífica temporada en la qual s’han mantingut invictes, els Reds es jugaran el títol i l’ascens a la màxima categoria. Tot a una sola carta. Les entrades per veure la final valen 5 euros. Els socis i tots aquells que vagin amb la samarreta de l’equip en pagaran 3.

Per als Reds, aquesta serà la segona final consecutiva. La temporada passada van perdre per 10 a 7 davant dels Barcelona Pagesos. El conjunt terrassenc afronta la final amb un balanç excel·lent: sis victòries i cap derrota. A més, presenta el millor atac del torneig (47,5 punts per partit) i la segona millor defensa (4,6 punts encaixats). En quarts de final, van superar amb contundència als Telde Canes (62-0) i als Valencia Firebats 42-6) en l’eliminatòria de semifinals. Aquesta temporada, els Terrassa Reds només s’han enfrontat un cop als Valencia Giants i van aconseguir una clara victòria a domicili (9-35).

Els Terrassa Reds busquen el títol i l’ascens
To Top