Esports

La portera Sandra Domene carrega contra la directiva del CN Terrassa i plega

La capitana del primer equip denuncia “falta de confiança, falta de respecte i falta de professionalitat” per part del president i la junta directiva

La capitana del CN Terrassa Sandra Domene no seguirà defensant la porteria del seu club de tota la vida / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La inesperada decisió de la directiva del Club Natació Terrassa d’acomiadar Xavi Pérez com a entrenador del conjunt femení de waterpolo de l’entitat ha generat un important malestar dins de la plantilla. I se’n comencen a veure les primeres conseqüències.

La capitana de l’equip femení del CN Terrassa Sandra Domene (24 anys) ha comunicat aquest dimecres que en acabar els “play-off” pel títol de lliga de la Divisió d’Honor femenina posarà fi a la seva carrera com a waterpolista professional. A través d’un duríssim comunicat, la portera del CN Terrassa assenyala que ha estat una decisió “dura i inesperada”. Assenyala que l’ha pres per “la falta de confiança, falta de respecte i falta de professionalitat per part del president i de tota la junta directiva, incloent-hi el nou cos tècnic“.

Domene ha estat jugadora del CN Terrassa durant els darrers 18 anys explica així la seva decisió: “Com a capitana d’un equip al qual he representat internacionalment, només demanàvem respecte, tant per a l’equip com per a mi. I aquest respecte ha brillat per la seva absència. Cap de les gestions que s’han realitzat representen els meus valors ni els del club. Per tant, he decidit no participar en un projecte en el qual no crec ni em representa”.

En el moment del comiat, Domene es queda “amb el meu club, la meva família i la meva gent. Per sort, el CN Terrassa és molt més que la gent que el gestiona. És casa meva, són totes aquelles persones que treballen i que han fet que tot això hagi estat possible. Tinc la sort d’haver viscut els millors anys de la meva vida en  aquesta piscina. He estat molt feliç”.

I agraeix especialment el seu entrenador, Xavi Pérez, “per lluitar pel waterpolo femení i per creure i confiar en mi durant aquests 18 anys”.

To Top