Esports

Baixes a la plantilla del San Cristóbal

De moment, el club ha anunciat que cinc jugadors no continuaran a la disciplina de l’equip la temporada vinent

El davanter Iván Cabellud no continuarà al San Cristóbal la temporada 2024/25 / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha començat a prendre decisions de cara a la configuració de la plantilla de la pròxima temporada i ha anunciat algunes baixes. Pepe Delgado continuarà assumint les tasques a la direcció esportiva i el tècnic Cristian García també seguirà a la banqueta del primer equip parroquial. Tots dos tenien ja compromesa la seva continuïtat.

De moment, ja s’han anunciat algunes baixes. El davanter Fernando Piovaccari va anunciar en acabar la lliga que penjava les botes. L’atacant italià va ser decisiu amb el gol que va assegurar la permanència a la categoria un any més. Piovaccari, amb experiència a Primera Divisió, va ser un fitxatge del mercat d’hivern.

El club parroquial també va anunciar recentment les baixes dels davanters Iván Cabellud i Oliver Kotta i, aquest dijous, ha fet oficial dues baixes més, com la del davanter Roger Escamilla, que tanca la seva segona etapa a les files del San Cristóbal, i Guillem Vilà, que ha participat ben poc enguany, en molta part per culpa de les lesions.

Baixes a la plantilla del San Cristóbal
To Top