Esports

A Madrid, a derrotar els equips amfitrions

Només dos dels vuit equips que disputaran la “final four” pel títol són egarencs. Tant l’Egara masculí com l’Atlètic femení tindran com a rival el Club de Campo a les semifinals

El tècnic de l’Atlètic femení, Jordi Carrera (esquerra), i el del Club Egara masculí, Ramon Sala

[Sergi Estapé i Jordi Guillem]

Les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid acolliran aquest cap de setmana les “final-four” masculina i femenina, que comptaran amb la participació de dos conjunts egarencs: el Club Egara masculí i l’Atlètic femení. Ambdós tindran el conjunt amfitrió, el Club de Campo, com a rival a semifinals.

Ramon Sala, entrenador de l’Egara masculí, només pensa en la segona semifinal d’aquest dissabte a les 16 hores a Madrid, on li tocarà enfrontar-se als madrilenys. “Estem amb moltes ganes que arribi el dissabte i puguem competir. Està clar que el Club de Campo juga a casa i coneix millor el camp, però això no canvia massa la cosa. Tots els rivals tenen els seus punts forts i punts febles. Hem treballat per buscar els seus punts febles i treure les nostres fortaleses”, comenta.

Sala valora molt positivament aquesta classificació: “Aquest any hem estat capaços d’estar entre els quatre primers durant totes les jornades de la lliga. Li dono molt mèrit, ja que en les dues temporades anteriors no havíem estat capaços d’aconseguir-ho. Les experiències passades et serveixen per aprendre i ho hem fet”, diu. Assenyala, a més, que els quatre equips que han arribat a les semifinals han demostrat ser els millors. “Després de 22 jornades, els quatre equips que arribem a aquesta ‘final-four’ som els que hem estat més regulars”.

Abans, a les 14 hores, el Polo, campió de la lliga regular, s’enfrontarà al Tenis. En la temporada del seu comiat, Sala confia a disputar aquest diumenge a les 15.30 hores a Madrid la gran final.

Pel que fa a la competició femenina, l’Atlètic obrirà dissabte a les 10 hores les semifinals davant d’un Club de Campo amb qui ja es va topar a la Copa de la Reina. El seu entrenador, Jordi Carrera, assenyala: “Disputar aquesta ‘final-four’ és un repte per a les jugadores. Era l’objectiu que ens havíem fixat. Vam patir molt per classificar-nos i intentarem aprofitar-ho”.

A les 12, Júnior i Polo disputaran la segona semifinal. El títol es decidirà diumenge a les 12.30 hores.

Divendres es juguen les semifinals de la “B”

El Club de Campo de Madrid acollirà aquest divendres les semifinals de la Divisió d’Honor “B”. Pel que fa a la categoria masculina, a les 18, el Vallès i l’Egara 1935 disputaran una semifinal que garantirà un finalista egarenc. La segona serà madrilenya. Enfrontarà a les 20.15 la Real Sociedad 1927 i el Madrid Las Rozas. A la lliga femenina, el Vallès es creuarà amb el Club de Campo a les 13.30 i el Sant Cugat amb el FC Barcelona a les 15.45.

A Madrid, a derrotar els equips amfitrions
To Top