Cristina Montesinos disputarà el seu primer Europeu

Serà el pròxim mes de juny, entre els dies 7 al 12, i l’Estadi Olímpic de Roma com a escenari

L’atleta terrassenca va fer un bon paper al Mundial d’Antalya

Per primera vegada en la seva carrera, l’atleta terrassenca Cristina Montesinos participarà en un Campionat d’Europa en una competició individual. Serà el pròxim mes de juny, entre els dies 7 al 12, i l’Estadi Olímpic de Roma com a escenari. Participarà en la prova dels 20 quilòmetres marxa, acompanyada per dues altres integrants de l’equip de la Federació Espanyola d’Atletisme, l’andalusa Laura García-Caro i la mataronina Raquel González.

Montesinos, amb aquesta participació en aquesta cita continental i la classificació que es va guanyar per als jocs Olímpics de París aquest estiu, està vivint una temporada per emmarcar. Va ser campiona d’Espanya a Saragossa amb l’octava millor marca de tots els temps i també va participar en el relleu mixt en el Mundial de marxa per equips celebrat el passat mes d’abril a la localitat turca d’Antalya, on va classificar-se en la setena plaça, formant equip amb Alberto Amezcua.

La marxadora terrassenca, que només fa cinc anys que es dedica a aquesta especialitat, serà la primera atleta femenina de la ciutat que participa en una cita olímpica. Gràcies a la seva medalla d’or a Saragossa, on va obtenir un crono d’1 hora, 28 minuts i 43 segons, superant la seva marca personal.