Esports

Chus Trujillo modela el seu cos tècnic

L’entrenador canari va arribar amb la temporada començada i ara vol dissenyar l’equip que l’acompanyarà a la banqueta. López Silva serà el seu segon en el lloc de Lluís Macià

Els tècnics Lluís Macià i Chus Trujillo, conversant en un partit del Terrassa FC d’aquesta temporada a l’Estadi Olímpic / Nebridi Aróztegui

El tècnic canari del Terrassa FC vol comptar amb un cos tècnic escollit per ell mateix. Chus Trujillo va fitxar pel Terrassa FC amb la temporada ja començada i no va poder formar un cos tècnic. Lluís Macià, que ja estava al club, va ser escollit com el seu segon, però no continuarà exercint aquesta funció la pròxima temporada per decisió del club terrassenc. El mateix tècnic ho va anunciar a través de les seves xarxes socials. El seu lloc l’ocuparà López Silva, que havia jugat al Tamaraceite on va coincidir amb Chus Trujillo.

López Silva serà el segon entrenador en el lloc de Lluís Macià, que marxa del club egarenc

José María López de Silva Sánchez, conegut en el món del futbol com López Silva, era davanter i va jugar a més del conjunt canari, a equips com Linares, Burgos, Cádiz o Córdoba.

Amb la marxa de Gerard Garrido, que va començar la temporada a la banqueta del Terrassa FC, també van ser baixa Gabriel Gómez, el segon entrenador de l’equip, i l’analista tècnic Gerard Schell. Chus Trujillo es va incorporar de seguida al seu nou càrrec i des del club se li va assignar a Macià com a segon.

Macià havia arribat al Terrassa FC l’any 2022, procedent del juvenil del Cerdanyola i abans havia treballat a diversos clubs, com el RCD Espanyol, el Sant Cugat FC, el CE Mercantil, la UDA Gramenet i el Sant Feliu de Codines. Poc abans de finalitzar la temporada 2022-2023, el club va cessar al titular de la banqueta de llavors, Jordi López, i Macià es va fer càrrec de l’equip en les dues últimes jornades, en partits contra l’Espanyol B a l’Estadi Olímpic, amb triomf per 2 a 1, i al camp del Teruel, en un matx que va finalitzar amb empat a 3 gols en el marcador.

Des de la direcció esportiva del Terrassa FC es treballa per tal de tancar les opcions per completar aquest cos tècnic i que siguin del grat de l’entrenador Chus Trujillo. Quan estigui tot concretat, el club té previst anunciar-ho de forma pública.

Nou coordinador

La marxa de Macià, que també ocupava el càrrec de coordinador del fubtol 11 del Terrassa FC, comportarà en aquest sentit un canvi. El seu substitut serà Carlos Olid, que entrenava als juvenils B i C del club terrassista, serà el seu substitut de cara a la pròxima temporada. Olid té una àmplia experiència a les banquetes de diversos equips de futbol base i ha passat, entre altres pel Mercantil, el Sant Cugat i el CE Sabadell.

Chus Trujillo modela el seu cos tècnic
To Top