El CN Terrassa, amb l’objectiu de forçar el tercer partit

El CN Terrassa disputa aquest dijous, a la seva piscina, el segon partit de la semifinal del “play-off” pel títol de lliga després de caure dimarts passat contra el CN Sant Andreu, gran favorit

Xavi Pérez, que podria dirigir el seu últim partit al conjunt femení del CN Terrassa, ja que no continuarà a la banqueta, donant instruccions a les seves jugadores / Lluís Clotet

El conjunt femení del CN Terrassa afrontarà aquest dijous, a partir de les 20.45 hores, el segon encontre de les semifinals del “play-off” per al títol de la lliga de Divisió d’Honor. Els de Xavi Pérez, que no seguirà l’any que ve, rebran a les seves instal·lacions al CN Sant Andreu, un dels grans favorits per endur-se el campionat i necessiten la victòria si volen forçar un tercer partit de desempat. Dimarts, les egarenques van caure per 12 a 8 a la piscina Pere Serrat de Barcelona, en la primera cita d’aquesta eliminatòria.

El tècnic del conjunt terrassenc no podrà disposar en aquest compromís de la jove Martina Fernández, que ja no va poder estar en el primer matx a causa d’una afecció. Pérez sobre el CN Sant Andreu, va recordar que “gairebé no ha perdut cap partit, només va cedir punts amb el Mataró a la lliga i a la Copa de la Reina ho va guanyar tot”, el que demostra clarament el seu potencial.

L’entrenador del CN Terrassa va reconèixer que superar al conjunt barceloní representa “un repte majúscul”, però va mostrar el seu convenciment que les seves jugadores ho intentaran de totes les maneres. “En el primer partit vam estar molt bé en els primers dos parcials”, si bé en el tercer quart les coses no van sortir com s’esperava.

De cara a aquest segon partit, l’objectiu és “ajustar-nos el màxim possible i no sortir-nos del guió” establert. Pérez també assumeix que les seves jugadores no tenen res a perdre en aquest segon envit i això les pot permetre afrontar-lo sense pressió.

Una gesta històrica

“Ens faria molta il·lusió guanyar i poder forçar el tercer partit”, va manifestar l’entrenador de les egarenques, que va demanar que l’afició els acompanyi per assolir “una gesta que seria històrica”.

Chantal Van Dam, Pau Segurana i Raúl torres, seran els àrbitres encarregats de dirigir aquest segon partit d’aquesta semifinal. A l’altra eliminatòria busquen un lloc a la final l’Assolim CN Mataró i l’Astralpool CN Sabadell.

Un 12 a 8 a la primera entrega

En el primer enfrontament d’aquesta sèrie per classificar-se per la final i disputar el títol de lliga, les de Xavi Pérez van perdre per 12 a 8 a la piscina del CN Sant Andreu. El partit va començar amb les locals molt intenses, si bé les egarenques van oposar resistència. Es va arribar al descans amb un 5 a 3 en el marcador. En el tercer quart, les barcelonines van augmentar el seu ritme i van deixar el partit gairebé sentenciat amb un parcial de 6 a 2.