El CN Terrassa recupera la plaça d’ascens directe a Primera Catalana

El conjunt dirigit per Vicenç Díaz es va imposar per 2 a 0 a La Románica i torna a liderar el seu grup de Segona Catalana

El primer equip del Club Natació Terrassa té molt a prop l’ascens a Primera Catalana. El conjunt dirigit per Vicenç Díaz es va imposar dissabte a La Románica per un resultat de 2 a 0. La derrota del Berga en el seu enfrontament davant el Ripollet ha estat clau perquè l’equip terrassenc recuperés una primera posició que, ni de bon tros, està definida. Quan resten tres jornades per finalitzar la lliga, fins a quatre equips aspiren encara a assolir la primera plaça. En aquest sentit, només hi ha cinc punts de diferència entre el primer i el quart classificat.

El CN Terrassa arribava com a clar favorit en el matx de dissabte, ja que s’enfrontava a casa a l’últim classificat, La Románica. Els de Vicenç Díaz van anar per feina des dels primers minuts i Gerard Piñot innaugurava el marcador en el minut 19. Poc després, Piñot feia el segon en el seu compte particular i sentenciava pràcticament el partit, posant el 2 a 0 en l’electrònic. La intensitat no va baixar durant una segona meitat en què van haver-hi fins a set targetes grogues (dues locals i cinc visitants), però el marcador no es mouria més.

A priori, les tres jornades que queden són assequibles per al quadre egarenc. Així, aquest dissabte es veurà les cares a domicili davant del CE Navàs (vuitè classificat) i tancarà la lliga contra el Rubí CF (dotzè) i el Sabadell Nord CF (onzè).