Esports

“Com li expliques això a un nen?”

La manca de camps d’entrenament ha obligat el Terrassa FC a reduir notablement els seus equips formatius. Davant d’aquesta situació, què opinen les famílies dels jugadors?

L’Estadi Olímpic no és suficient per encabir tots els equips de base del Terrassa FC / ALBERTO TALLÓN

“Com li expliques a un nen que el seu company té dret a jugar i ell no?”, expressa el Ricardo. Aproximadament uns 300 infants no podran continuar jugant la temporada vinent en el futbol base del Terrassa FC per la manca de camps d’entrenament, i la situació entre moltes famílies del club encara és incerta. “Encara no ens han comunicat si les nostres nenes continuaran al club o no. Teòricament, estem pendents d’una reunió”, manifesta Vili Torres.

“Si sabíem que això podia passar, haurien d’haver planificat la situació amb temps, reunint-se amb l’Ajuntament i oferint una solució conjunta”, comenta el Luís. Així mateix, afegeix que “el Terrassa FC és una massa de gent i, per això, tenen un compromís amb la societat. Estem parlant de moltes famílies afectades i és normal que molts pares estiguin expressant el seu malestar”. La seva filla juga al club i explica que “desgraciadament, per a les nenes no hi ha tantes alternatives a la ciutat, ja que són escassos els clubs de la ciutat que compten amb una secció femenina”.

“Amb aquesta decisió, sortiran beneficiats els equips de barri”, ja que és on aniran a jugar la majoria dels nens que quedin fora del Terrassa FC, declara l’Edu. Precisament, Vili Torres afirma que “hi ha molts clubs a la ciutat, i si fan fora als nostres nens, tocarà buscar un altre”. Tot i això, l’Alicia Pérez assegura que “si l’Ajuntament s’impliqués més, hi hauria lloc per a tothom i no haurien de marxar”.

Davant d’aquesta situació, algunes famílies no comprenen per què hi ha nens que actualment estan fent les proves de cara a la temporada vinent. “Sabent que marxaran 300 jugadors, és contradictori que passi això. No té sentit”, confessa el Luís. Un altre dels familiars, el Manu Valdivia, afegeix que “des del club diuen que estan sent molt selectius a l’hora d’agafar nens de fora”.

On es faran més retallades?

“El meu fill juga en aleví i ja ens han comunicat que, en aquesta categoria, passaran de quatre equips a dos”, confirma l’Antonio Delgado. En aquest sentit, el Javi explica que “tinc entès que les retallades seran més aviat en categories superiors (a partir d’aleví) que no pas en inferiors (benjamí i prebenjamí)”.

To Top